Facebook Pixel «Έπαιρνε μάτι» την Αμπρόζιο γυμνή παρά τη θέλησή της! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2015-12-03 21:26:00

«Έπαιρνε μάτι» την Αμπρόζιο γυμνή παρά τη θέλησή της! (ΦΩΤΟ)

«Έπαιρνε μάτι» την Αμπρόζιο γυμνή παρά τη θέλησή της! (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε ποιος είναι και δείτε τις φωτογραφίες, για να καταλάβετε τι έβλεπε ο... πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου.

Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο, στην πρόσφατη φωτογράφιση της για το περιοδικό Maxim, ποζάρει ολόγυμνη βουτώντας στα νερά του Μόντε Κάρλο, κάνει γυμνή ηλιοθεραπεία και ξαπλώνει επίσης γυμνή στο κρεβάτι σουίτας του πολυτελέστατου ξενοδοχείου «Hotel De Paris». 

Όλες αυτές τις λήψεις, ένας άνδρας πολύ τυχερός, τις παρακολούθησε ζωντανά. Και δεν εννοούμε τον φωτογράφο ή κάποιον επαγγελματία απο το επιτελείο της καλλονής, που εκ των πραγμάτων η παρουσία τους ήταν αναγκαία.  Το μάτι που παρακολουθούσε την Αμπρόζιο κατά τη διάρκεια της «καυτής» φωτογράφισης ήταν ο επιχειρηματίας Σαρντάρ Μπιγκλάρι, βασικός μέτοχος του περιοδικού. 

Ο Ιρανικής καταγωγής επιχειρηματίας παρακολουθούσε στενά την καλλονή να γδύνεται και να ποζάρει γυμνή, προκαλώντας την έντονη δυσφορία της. Μάλιστα, το περιοδικό δημοσίευσε και κοινή πόζα της Αλεσάντρα μαζί του, παρά το ότι την διαβεβαίωσαν για το αντίθετο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «New York Post», που επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, κατά τη διάρκεια της διήμερης «καυτής» φωτογράφησης, ο επιχειρηματίας Σαρντάρ Μπιγκλάρι δεν σταμάτησε να... «παίρνει μάτι».

Εικόνες από την καυτή φωτογράφιση της Αμπρόζιο



Ο τυχερός επιχειρηματίας που δεν άφησε την Αμπρόζιο σε ησυχία 


Το μοντέλο, σε μια προσπάθεια να τον ξεφορτωθεί, φωτογραφήθηκε μαζί του, στο μπαλκόνι του «Hotel De Paris» του Μόντε Κάρλο, λαμβάνοντας την διαβεβαίωση ότι εν λόγω πόζα δεν θα φιλοξενηθεί στις σελίδες του περιοδικού.

Η ολόγυμνη φωτογράφηση της Αλεσάντρα δόθηκε στη δημοσιότητα και μεταξύ των φωτογραφιών είναι και εκείνη με τον ιρανικής καταγωγής επιχειρηματία, ντυμένο στα λευκά, να καπνίζει πούρο, γεγονός που έκανε την καλλονή πυρ και μανία!

Η φωτογραφία που έκανε έξαλλη την καλλονή. 



Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags