Facebook Pixel ΘΛΙΨΗ!"Έφυγε" ο Λάκης Μπέλλος
Life
| 2015-12-05 19:19:00

ΘΛΙΨΗ!"Έφυγε" ο Λάκης Μπέλλος

ΘΛΙΨΗ!"Έφυγε" ο Λάκης Μπέλλος

Μετά από περίπου ένα μήνα νοσηλείας στο νοσοκομείο και έχοντας υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο, ο Λάκης Μπέλλος «έφυγε» από κοντά μας. Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσω του λογαριασμού του στο facebook ο στενός του συνεργάτης και φίλος, Γιώργος Μητσικώστας.

"Ο αγαπημένος μου φίλος και συνεργάτης κι ενα απο τα φωτεινοτερα συγγραφικα μυαλα μας «την εκανε» ο μπαγασας σημερα. Πεταξε οπως τα διαβαταρικα πουλια που αγναντευε απο πιτσιρικας στο χωριο του το Στειρι Βοιωτιας Ο Γιαννης ο αλλος φιλος μας δεν αντεχε 7 χρονια μονος του «εκει» και τον καλεσε να του κανει παρεα για να γραφουν απο κει τα κειμενα τους. R.I.P Λακη Μπελλο. Καλο σου ταξιδι", ήταν τα λόγια του Γιώργου Μητσικώστα στο facebook.

Ο Λάκης Μπέλλος ήταν δημοσιογράφος και θεατρικός συγγραφέας. Ήταν μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (Ε.Σ.Η.Ε.Α.) και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) στον οποίο διατέλεσε μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Εργάστηκε στις εφημερίδες Απογευματινή, Φως των Σπορ ως αθλητικός συντάκτης, στην Εφημερίδα των Συντακτών, καθώς και στο περιοδικό Τηλέραμα. Επίσης στο ραδιόφωνο εργάστηκε στον Αθήνα 9.84, στον ΣΚΑΙ και στον ΑΝΤ1. Τέλος στην τηλεόραση, συνεργάστηκε με τους σταθμούς ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1 , Alter Channel, Alpha TV, γράφοντας κείμενα για τον Γιώργο Μητσικώστα και στο τηλεοπτικό σταθμό Star γράφοντας κείμενα για τη σειρά «Οι διαπλεκόμενοι» με τους: Πέτρο Φιλιππίδη , Γιώργο Λέφα και Γιώργο Γαλίτη.

Τον Ιούνιο του 2015 συνεργάστηκε στο ξεκίνημα της ιστοσελίδας iDreamTEAM.gr με την στήλη του «Πάμε Λουκέτο».

Το θέατρο ήταν μία από τις μεγάλες του αγάπες, καθώς έγραψε οκτώ επιθεωρήσεις μαζί με άλλους συγγραφείς, οι οποίες είχαν πρωταγωνιστές τους Χάρρυ Κλυνν, Σωτήρη Μουστάκα, Γιώργο Κωνσταντίνου κ.α.

Σε ότι αφορά τις βραβεύσεις, ο Λάκης Μπέλλος βραβεύτηκε δυο φορές από την Εταιρία Θεατρικών Συγγραφέων για επιθεωρήσεις που παίχτηκαν στο θέατρο Άλσος και είχαν γραφτεί μαζί με τους: Χάρρυ Κλυνν, Γιάννη Κακουλίδη και Βαγγέλη Μπαλαφούτη. Στην τηλεοπτική εκπομπή ‘ΜΗΤΣΙ-ΧΩΣΤΑ’ στην οποία ήταν ο σεναριογράφος, κέρδισε από το 2001 έως και το 2006 πέντε φορές το 1ο Βραβείο Καλύτερης Σατιρικής Εκπομπής στην τηλεόραση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags