Facebook Pixel Ξέσπασμα από άσο του ΠΑΟ για τις μεταγραφές!
| 2015-12-05 21:31:00

Ξέσπασμα από άσο του ΠΑΟ για τις μεταγραφές!

Ξέσπασμα από άσο του ΠΑΟ για τις μεταγραφές!

«Δεν χρειάζεται άλλον παίκτη η ομάδα! Ο προπονητής μας έφερε και θα πάρουμε αυτά που θέλουμε». Ποιο μεγάλο αστέρι του μπασκετικού Παναθηναϊκού έκανε αυτό το σχόλιο και γιατί τα ...χώνει στα ΜΜΕ;

Απόλυτη εμπιστοσύνη στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού, δείχνει ο Νικ Καλάθης. Ο 26χρονος γκαρντ μίλησε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), μετά την σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα χθες (4/12) στο ΟΑΚΑ και εκτός από το συγκεκριμένο ματς, μίλησε για διάφορα άλλα αγωνιστικά θέματα.

Οσον όμως αφορά το αν υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης του πράσινου ρόστερ, ήταν ξεκάθαρος: «Είμαστε αυτοί που είμαστε και έχουμε τους παίκτες που χρειάζονται για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Ο κόουτς μάς έφερε στην ομάδα να κάνουμε το παιχνίδι μας και δεν χρειαζόμαστε περαιτέρω ενίσχυση στο έμψυχο δυναμικό. Μακάρι να μείνουμε όλοι υγιείς, γιατί αυτοί που είμαστε στον Παναθηναϊκό ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο παρκέ».

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα και πώς επιτεύχθηκε: «Επιθετικά ήμασταν άψογοι με την Μπαρτσελόνα και χειριστήκαμε σωστά την μπάλα, ενώ πετύχαμε σπουδαία καλάθια Θα πρέπει να κάνουμε λιγότερα λάθη και να αποφύγουμε αυτά που θα μας πονέσουν στη συνέχεια του αγώνα και της διοργάνωσης… Με την Μπαρτσελόνα είχαμε μεγαλύτερη συγκέντρωση και δεν κάναμε τόσα πολλά. Μπορώ να πω ότι τα… μαζέψαμε (σ.σ. ο Παναθηναϊκός μέτρησε οκτώ λάθη). Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι σε αυτόν τον τομέα, πιο προσεκτικοί και θα δουλέψουμε για να το πετύχουμε».

Για το ποσοστό ευστοχίας τους έξω από τα 6,75μ., που γενικά φέτος δεν είναι καλό: «Στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα ήμασταν καταιγιστικοί στο inside game, οπότε δεν μας ανησύχησαν τα τρίποντα. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα. Τώρα, εστιάζουμε στην αναμέτρηση με τη Ζιελόνα Γκόρα για την πρόκριση στο Top 16. Έχουμε ακόμα περίπου πέντε μήνες μπροστά μας για να φθάσουμε στους μεγάλους μας στόχους, οπότε είναι μεγάλος ο δρόμος και πρέπει να έχουμε υπομονή».

Για τις αντιδράσεις, ανάλογα με τα αποτελέσματά τους: «Όταν χάνεις έρχεται το τέλος του κόσμου από τα ΜΜΕ και τώρα που κερδίσαμε την Μπαρτσελόνα έχουμε την κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη. Η νίκη, πάντως, επί της Μπαρτσελόνα ήταν όντως σπουδαία!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags