Facebook Pixel Σιμόες: "Ξέρω ότι υπήρξε μια πρόταση, αλλά..."
| 2015-12-05 20:49:00

Σιμόες: "Ξέρω ότι υπήρξε μια πρόταση, αλλά..."

Σιμόες: "Ξέρω ότι υπήρξε μια πρόταση, αλλά..."

Ο Αντρέ Σιμόες μίλησε στη NOVA για την πρόταση που δέχτηκε από ομάδα του εξωτερικού και αναφέρθηκε στο μέλλον του στην ΑΕΚ...

Ο Πορτογάλος ξεκαθαρίζει πως είναι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ και θέλει να συνεχίσει, ενώ μιλώντας στην κάμερα της Nova, παραδέχθηκε πως γνωρίζει για την πρόταση που υπήρξε, αλλά και για την πρόθεση της Ένωσης να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

«Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ και το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα. Ξέρω ότι υπήρξε μια πρόταση για μένα κι επίσης γνωρίζω ότι ίσως υπάρξει επαφή με τον μάνατζέρ μου για την ανανέωση. Εγώ δεν έχω μιλήσει με κάποιον, αφού ο μάνατζέρ μου είναι αυτός που μιλάει με την ομάδα. Έχω 1,5 χρόνο ακόμα συμβόλαιο, άρα για το διάστημα αυτό σίγουρα θα είμαι εδώ. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος στην ΑΕΚ και θέλω να συνεχίσω. Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα κι αυτό με κάνει να θέλω να παραμείνω για να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα. Επαναλαμβάνω όμως ότι ακόμα δεν έχω μιλήσει με τον ατζέντη μου, άρα πρέπει να περιμένω».

Για το αυριανό παιχνίδι με την Καλλονή και την δυνατότητα για νικηφόρο σερί.

«Η ΑΕΚ πρέπει να μπαίνει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Αυτό πρέπει να κάνουμε και στο επόμενο ματς πρωταθλήματος. Να μπούμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Τα θετικά αποτελέσματα είναι λογικό να αυξάνουν την αυτοπεποίθησή μας. Μπαίνουμε και προσπαθούμε κάθε φορά να κάνουμε όλο και καλύτερο παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος μας, να δείχνουμε βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags