Facebook Pixel Αν πάρει επιθετικό, θα φύγει ο...
| 2015-12-06 12:30:00

Αν πάρει επιθετικό, θα φύγει ο...

Αν πάρει επιθετικό, θα φύγει ο...

Εκείνο που έχει φανεί ξεκάθαρα και από τις δημόσιες τοποθετήσεις του Γκας Πογιέτ, είναι πως πρόκειται για ειλλημένη απόφαση, απόκτηση ενός επιθετικού στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. 

Προφανώς και η επιλογή του… εκλεκτού, θα περάσει μέσα από πολλές παραμέτρους. Όμως η άφιξη ενός ακόμα ποδοσφαιριστή για την γραμμή κρούσης, θα σημάνει και την αναχώρηση του Μακόλεϊ Κρισάντους. Ήδη άλλωστε φαίνεται, πως από τις ευκαιρίες που πήρε ο Νιγηριανός, έστω και από σπόντα (στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος φορ), δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πογέτ. Παρόλο που ο τεχνικός της ΑΕΚ το… πάλεψε αρκετά με τον Κρισάντους και μέσα από τις προπονήσεις, καθώς διέκρινε κάποια καλά στοιχεία στον παίκτη.

Στο ματς της προηγούμενης εβδομάδας με τον Παναιτωλικό, ο Πογέτ άφησε τον Νιγηριανό επιθετικό εκτός αποστολής. Είναι πολύ πιθανό κάτι αντίστοιχο να γίνει και στο σημερινό παιχνίδι με την Καλλονή. Και με δεδομένο πως πρόθεση του Ουρουγουανού τεχνικού είναι να μειώσει ήδη από τον Γενάρη το τεράστιο ρόστερ, η μεταγραφή ενός επιθετικού, θα σημαίνει σχεδόν αυτόματα και το «αντίο» του Κρισάντους. Μάλιστα η ΑΕΚ θα επιδιώξει να παραχωρήσει με μεταγραφή τον Νιγηριανό φορ, αν υπάρξει ενδιαφέρον που θα μετατραπεί σε επίσημη πρόταση. Σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσει σε διαζύγιο.

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags