Facebook Pixel Στόχος ο Αγγελόπουλος
| 2015-12-07 21:53:00

Στόχος ο Αγγελόπουλος

Στόχος ο Αγγελόπουλος

Η ΑΕΚ της Β” Εθνικής, της Α2, η μικρομεσαία ΑΕΚ, αυτή που και κλειστό να έβρισκε για να προπονηθεί το πανηγύριζε είναι παρελθόν. Από τον Οκτώβριο του 2014 το μπάσκετ της ΑΕΚ είναι σε άλλο επίπεδο. Γράφει ο Σταύρος Καζαντζόγλου 

Ολα αυτά που θεωρούνταν πολυτέλειες για την ΑΕΚ, είναι πλέον λεπτομέρειες. Η «Βασίλισσα» από εκεί που ήταν του «κλώτσου και του μπάτσου» ξαναπατάει γερά στα πόδια της. Στηριζόμενη σε συγκεκριμένο πλάνο προσπαθεί να επιστρέψει σε ρόλο πρωταγωνιστή. Οχι ευκαιριακά αλλά στηριζόμενη σε γερές βάσεις.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος σχεδιάζει την επόμενη μέρα μεθοδικά. Σίγουρος για αυτά που κάνει και αισιόδοξος παρά τις όποιες δυσκολίες. Υπάρχει ένα πρόβλημα όμως. Το σύστημα, οι «νταβατζήδες» του μπάσκετ ανησυχούν. Ανησυχούν πολύ. Και μετά την πρώτη αναγνωριστική σαιζόν, όπου η ΑΕΚ ήταν απίθανο να κάνει κάτι περισσότερο από ένα καλό πλασάρισμα και αφού διαπιστώνουν διαρκώς ότι η δυναμική μεγαλώνει, ότι ο Αγγελόπουλος συνεχίζει να επενδύει και ενισχύει την ομάδα, βάζουν μπροστά το πλάνο τους.

Το σχέδιο είναι συγκεκριμένο και έχει ένα μεγάλο στόχο. «Χτυπήστε την ΑΕΚ, ξενερώστε τον Αγγελόπουλο». Τα σφυρίγματα στα παιχνίδια με τον Αρη και τον Ολυμπιακό ήταν όχι απλά μήνυμα αλλά… διαδήλωση προθέσεων. Βγήκαν τα μεγάλα πιστόλια. Ο Αναστόπουλος και ο Χρηστοδούλου, η αφρόκρεμα δηλαδή. Ξέρουν τι κάνουν. Ξέρουν γιατί το κάνουν. Ακούν και μέσα από την ΑΕΚ (δυστυχώς αλλά είναι αλήθεια) και εννοώ τον στενό κύκλο «συνεργατών» του Αγγελόπουλου τις φωνές αμφισβήτησης του προπονητή.

Ξέρουν πως η μουρμούρα και η γκρίνια για τον Σάκοτα είναι ένα πολύ καλό άλλοθι για να καλύψουν τα δικά τους «εγκλήματα». Η ΑΕΚ είχε απόλυτα εχθρική διαιτησία με Αρη και Ολυμπιακό αλλά όλοι ασχολούνται με τον Σάκοτα και γιατί έφυγε ο Γουόρεν με τον Ανοσίκε. Ο κόσμος αντί να κατανοήσει τι συμβαίνει αναλώνεται στο να κατηγορεί τον Σάκοτα και να δημιουργεί κλίμα αμφισβήτησης.

Αλλά να ξέρετε. Δεν πρόκειται να ξενερώσει ο Αγγελόπουλος. Δε θα τα παρατήσει. Μόνο η ίδια η ΑΕΚ μπορεί να τον ξενερώσει, να τον απογοητεύσει. Οχι οι αντίπαλοι και ας το ξέρουν καλά. Αυτοί που προσφέρουν 70.000 δολάρια σε παίκτη για όλη τη σαιζόν και τους φτύνουν οι πάντες, δε μπορούν να ανακόψουν την πορεία της ΑΕΚ. Τώρα πια γνωριζόμαστε όλοι καλά. Ετσι κύριε Τάκη;

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags