Facebook Pixel "Eχουμε κατανοήσει τη φιλοσοφία του προπονητή"
| 2015-12-19 21:42:00

"Eχουμε κατανοήσει τη φιλοσοφία του προπονητή"

"Eχουμε κατανοήσει τη φιλοσοφία του προπονητή"

Η ΑΕΚ έχει αφομοιώσει σε ικανοποιητικό βαθμό τη φιλοσοφία του Γκουστάβο Πογιέτ, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος στη Nova.

Αναλυτικά, ο Κολοβέτσιος μίλησε για:

-τη νίκη επί της Λάρισας στο Κύπελλο: «Ήταν μια σημαντική νίκη, καλή για την ψυχολογία μας. Πετύχαμε πολλά γκολ και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι με τον Λεβαδειακό. Δυστυχώς προερχόμαστε από μια ισοπαλία, αλλά θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να ρεφάρουμε».

-τον αγώνα της Δευτέρας με τον Λεβαδειακό: «Ο Λεβαδειακός είναι μια δυνατή και σφιχτή ομάδα, που παλεύει όλα τα παιχνίδια. Είναι ένα μαχητικό σύνολο και πρέπει να προσέξουμε στο κομμάτι των αντεπιθέσεων. Αν καταφέρουμε να μειώσουμε τον αριθμό των αντεπιθέσεων πιστεύω πως θα πάμε πολύ καλά. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην παίξουν 2-3 παίκτες μας καλά».

-την αλλαγή συστήματος και την αφομοίωσή του από τους παίκτες της ΑΕΚ: «Θεωρώ πως έχουμε κατανοήσει τη φιλοσοφία του προπονητή. Έχει περάσει αρκετό χρονικό διάστημα και αγωνιστική με την αγωνιστική φαινόμαστε καλύτεροι και ο προπονητής καταλαβαίνει και είναι ικανοποιημένος από αυτά που βλέπει και βγάζουμε στο γήπεδο. Θεωρώ πως πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό για να πετύχουμε τους στόχους μας».

-την κλήρωση Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό: «Εξαρτάται από μας και την εικόνα μας. Ο Λεβαδειακός είναι καλή ομάδα, αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα. Θεωρώ πως μπορούμε να διεκδικήσουμε το Κύπελλο, είναι ένας στόχος της ομάδας και μπορούμε να το κατακτήσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags