Facebook Pixel Συνεχίζει με νίκη ο Ατρόμητος!
| 2016-01-09 10:00:00

Συνεχίζει με νίκη ο Ατρόμητος!

Συνεχίζει με νίκη ο Ατρόμητος!

Πρεμιέρα σήμερα για τη νέα στήλη του SportDog στο Στοίχημα για πολλά κέρδη! Άσος που πληρώνει καλά στο Περιστέρι και τολμηρές αποδόσεις σε Αγγλια και Ισπανία! Του Γιώργου Γεράνιου.

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους τους αναγνώστες του Sportdog. Από σήμερα ξεκινάει η νέα στήλη για το Στοίχημα, όπου σχεδόν καθημερινά θα έχουμε τη δυνατότητα να αναλύουμε σημαντικά παιχνίδια και να προχωράμε στις ανάλογες προτάσεις στοιχηματισμού. Στόχος δεν είναι άλλος από την κερδοφορία, γι΄ αυτό θα είμαστε αρκετά προσεκτικοί και φυσικά διαβασμένοι, ώστε να είμαστε σταθερά στο συν. Ας αφήσουμε, όμως, τα πολλά λόγια κι ας περάσουμε στο... παρασύνθημα..

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1 1,88 (στο Stoiximan)

To δεύτερο από τα τρία παιχνίδια που θα δώσουν μέσα σε μία εβδομάδα οι δύο ομάδες είναι το αυριανό, είχε προηγηθεί η λευκή ισοπαλία μεσοβδόμαδα στα Περιβόλια. Οι γηπεδούχοι, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών στη Λιβαδεια, δεν αγωνίστηκαν την περασμένη αγωνιστική και θα παρουσιαστούν φρέσκοι και ξεκούραστοι. Διαβάζοντας τα ρεπορτάζ αποκόμισα κλίμα ενότητας και άπαντες στο Περιστέρι πιστεύουν πως η είσοδος στην πεντάδα δεν είναι όνειρο θερινής νυκτός. Το μομέντουμ δείχνει καθαρά Ατρόμητο και η αφλογιστία των Κρητικών στο σκοράρισμα εκτιμώ πως θα γείρει την πλάστιγγα υπέρ της αθηναικής ομάδας. Οτιδήποτε πάνω απο 1,80 έχει αξία.

ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ G/G 1,65 (στο Stoiximan)

Παιχνίδι που δείχνει ξεκάθαρα πως θα έχει αρκέτα τέρματα και μάλιστα εκατέρωθεν. Οι γηπεδούχοι έχουν 8 επαληθεύσεις σε αμφίσκορα στα 9 εντός έδρας παιχνίδια τους και αγωνίζονται σταθερά επιθετικά από την αρχή της χρονιάς. Η Νοτς Κάουντι συμπλήρωσε 9 συνεχόμενα over και τα παιχνίδια της έχουν φρενήρη ρυθμό και αρκετές φάσεις, βάσει των reports. Το να σκοράρουν αμφότερες δείχνει εφικτό και η τιμή είναι δίκαιη.

ΜΙΡΑΝΤΕΣ - ΑΛΜΕΡΙΑ Χ2 3,30 / 3,85 (στο Stoiximan)

Εκ διαμέτρου αντίθετη η φετινή πορεία των δύο ομάδων και οι αρχικές προβλέψεις των εκτιμητών της κατηγορίας πήγαν περίπατο, καθώς οι φιλοξενούμενοι στόχευαν στην άνοδο και οι γηπεδούχοι στην αποφυγή του υποβιβασμού. Μετά από 19 αγωνιστικές η Μιράντες φιγουράρει στην έβδομη θέση και η Αλμερία βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού. Θεωρώ πως το μικρό ρόστερ της Μιράντες σε συνδυασμό με την κόπωση των παικτών της, από τον μεσοβδομάδο αγώνα Κυπέλλου με την Λα Κορούνια, θα παίξει καθοριστικό ρόλο και η Αλμερία έχει την δυνατότητα να πετύχει ακόμα και την παρθενική της νίκη.

ΤΑΡΑΓΟΝΑ - ΛΟΥΓΚΟ Χ2 3,15 / 3,90 (στο Stoiximan)

Πολύ σφιχτή ομάδα η Ταραγόνα και με δυνατή αμυντική λειτουργία, πραγματοποιεί αξιοπρόσεκτη πορεία και δίκαια φιγουράρει στις θέσει των πλέι-οφ. Η απουσία του τοπ σκόρερ Ασούμπρε (5 γκολ σε 15 συμμετοχές) και το κυνικό πρόσωπο των φιλοξενούμενων εκτός έδρας, με οδηγεί σε ένα κλειστό παιχνίδι, που αν φύγει από την ισοπαλία ίσως καταλήξει σε νίκη της Λούγκο.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ Χ2 3,40 / 3,30 (στο Stoiximan)

Ντεφορμέ για τουλάχιστον ενάμιση μήνα παρουσιάζεται η ομάδα της Νέας Σαλαμίνας, συμπληρώνοντας πέντε παιχνίδια μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα. Στον αντίποδα ο Ερμής προέρχεται από δύο κολλητές νίκες, πραγματοποιώντας στον περασμένο αγώνα κόντρα στην Αέλ, την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Οι ''Φτεροπόδαροι'' αγωνίζονται και αυτοί στο ''Αμμόχωστος'', οπότε ο παράγων ''έδρα'' αυτομάτως διαγράφεται και πιστεύω πως οι αποδόσεις τους αδικούν.

Του Γιώργιου Γεράνιου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags