Facebook Pixel Ο Στραματσόνι λέει οτι ψάχνει "σταρ" μες στην ομάδα...
| 2016-01-15 21:31:00

Ο Στραματσόνι λέει οτι ψάχνει "σταρ" μες στην ομάδα...

Ο Στραματσόνι λέει οτι ψάχνει "σταρ" μες στην ομάδα...

Σε συνάρτηση με τη μεταγραφή του Νίκου Καρέλη ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε για την προσπάθεια των Πράσινων να βρεθεί μέσα στην ομάδα το μελλοντικό αστέρι του Παναθηναϊκού...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA

Για το ματς με τον ΠΑΣ: "Ναι, από τις διακοπές και μετά αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο, το ίδιο συνέβη και με τον ΠΑΣ παρότι έκανα κάποιες αλλαγές, παίξαμε καλά. Βέβαια, θα έπρεπε να είχαμε ΄σκοτώσει' το παιχνίδι, γιατί όταν κάνεις ευκαιρίες και δεν τις μετατρέπεις σε γκολ, μπορείς από κάποιες φάσεις, καραμπόλες να πάθεις ζημιά. Σε κάθε περίπτωση κρατάμε την πρόκριση και κοιτάζουμε το επόμενο ματς".

Για την κλήρωση με τον Ατρόμητο: "Κατά τη γνώμη μου, όταν θέλεις να πας ως το τέλος σε μια διοργάνωση, πρέπει να τους κερδίσεις όλους. Είτε αυτός ο αντίπαλος, είτε κάποιος άλλος θα ήταν δύσκολος εξ ορισμού, οπότε εμείς πρώτα να συγκεντρωθούμε στο ματς του πρωταθλήματος και μετά θα ασχοληθούμε με το Κύπελλο".

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο: "Κατ` αρχήν, είμαι πολύ χαρούμενος που αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι χωρίς φιλάθλους. Το να είναι ένα γήπεδο άδειο είναι άσχημο όχι μόνο για μας, αλλά για όλες τις ομάδες, ενώ από τη μέρα που ήρθα στην Ελλάδα δεν είχα τύχη να παίξω ένα ματς με τους οπαδούς μας. Σε ό,τι αφορά τον Πανιώνιο είναι καλή και συμπαγής ομάδα, ωστόσο αυτό που θέλουμε εμείς να κάνουμε είναι να νικήσουμε, αλλά για να το καταφέρουμε πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Όπως προείπα όμως ο Πανιώνιος είναι δυνατή ομάδα αλλά εμείς θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε το σερί μας και να πλησιάσουμε στη 2η θέση"

Για το αν ρώτησε τον Μπουμάλ για πληροφορίες: "Όχι, συνήθως δεν ρωτάω τους παίκτες τέτοια πράγματα, τώρα ο Ολιβιέ είναι παίκτης μας και είναι συγκεντρωμένος σε μας. Αυτό πάντως που θέλω να σημειώσω είναι οτι αν δείξουμε καλό πρόσωπο στο ματς με Πανιώνιο, θα σημαίνει οτι έχουμε βελτιωθεί περισσότερο και θα είμαστε πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε".

Για την αποχώρηση του Καρέλη: "Σίγουρα, δεν είμαι... χαρούμενος με την αποχώρηση του, σε αθλητικά επίπεδα, ωστόσο από την άλλη πλευρά πρέπει να πω πως το κλαμπ ήταν ξεκάθαρο ως προς το τι θέλει να κάνει με τον ποδοσφαιριστή και ο ίδιος ο Καρέλης ήθελε να φύγει. Από `κει και πέρα έχουμε τους δύο νέους ποδοσφαιριστές, τον Μαμούτε και Βλαχοδήμο, ενώ μαζί με τους Καλτσά και Κλωναρίδη θα αποτελέσουν την επιθετική μας γραμμή. Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος με την επιστροφή του Μπεργκ, στα δύο τελευταία ματς έδειξε σε καλή κατάσταση και όπως ξέρετε η κατάσταση στη δική μας ομάδα είναι τέτοια που οι προαναφερόμενοι θα πρέπει να δείξουν οτι μπορούν να γίνουν ο επόμενος "σταρ" της ομάδας, να αναδειχτούν δηλαδή σε σταρ της ομάδας".

Για τον Μαμούτε και για το αν υπολογίζει από τώρα τον Βλαχοδήμο: "Κατ` αρχήν, είναι δυο διαφορετικές περιπτώσεις. Σε ό,τι αφορά τον Μαμουτέ έχει έρθει στην ομάδα με διάθεση, είναι πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, δεν είχε παίξει για ένα μήνα, αλλά δείχνει όρεξη, προπονείται σκληρά και αυτό μου αρέσει, κάνει και προσωπικό πρόγραμμα με τον γυμναστή και θα δούμε τι θα γίνει. Για τον Βλαχοδήμο και αυτός προέρχεται από αγωνιστική απραξία, πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει, να προπονείται, θα τον τσεκάρουμε και σε συνεργασία με τους δύο διευθυντές θα πάρουμε την απόφαση για το τι θα συμβεί"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags