Facebook Pixel Σπουδαία νέα για τον Παναθηναϊκό – Πετάει στα σύννεφα ο Αλαφούζος!
| 2016-01-19 15:30:00

Σπουδαία νέα για τον Παναθηναϊκό – Πετάει στα σύννεφα ο Αλαφούζος!

Σπουδαία νέα για τον Παναθηναϊκό – Πετάει στα σύννεφα ο Αλαφούζος!

Ευχάριστες εξελίξεις για την “πράσινη” ΠΑΕ...

Πολύ σημαντική πρόοδο όσον αφορά το “συμμάζεμα” των οικονομικών του δεδομένων φαίνεται πως έχει κάνει ο Παναθηναϊκός, κάτι που αποδεικνύεται από τη σημερινή ανακοίνωση που εξέδωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, η UEFA γνωστοποίησε πως ο Παναθηναϊκός είναι ο ένας από του τρεις συλλόγους που δεν τελούν πλέον υπό καθεστώς παρακολούθησης αφού έχει συμμορφωθεί απόλυτα στους όρους που είχαν τεθεί από τα αρμόδια όργανα της ομοσπονδίας επί των οικονομικών.

Αναμφίβολα, η εξέλιξη αυτή αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον Παναθηναϊκό αφού επιβεβαιώνει τη βελτίωση που έχει επέλθει στη διαχείριση των οικονομικών του συλλόγου και του δίνει το δικαίωμα να κάνει κουμάντο σε αυτά χωρίς εξωτερική επιτήρηση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της UEFA:

Το σώμα οικονομικού ελέγχου και ερευνών της UEFA, με επικεφαλής τον Ιβές Λετέρμ παρέχει ενημέρωση σχετικά με την Χαλ (Αγγλία), τον Παναθηναϊκό (Ελλάδα) και την Σπόρτινγκ Λισαβώνας (Πορτογαλία), που όλοι ήταν υπό καθεστώς ''μνημονίου'' την τελευταία χρονιά. Οι τρεις ομάδες βρέθηκαν να έχουν συμμορφωθεί απόλυτα με τους όρους. Ως αποτέλεσμα βγαίνουν από το καθεστώς επιτήρησης".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags