Facebook Pixel Βόμβα γνωστού Παναθηναϊκού για το κλείσιμο της 13!
| 2016-01-20 13:16:00

Βόμβα γνωστού Παναθηναϊκού για το κλείσιμο της 13!

Βόμβα γνωστού Παναθηναϊκού για το κλείσιμο της 13!

Τι αποκάλυψε σημαντικό πρόσωπο του Παναθηναϊκού για τον λόγο που μπήκε λουκέτο στην Θύρα 13.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε ότι πίσω από το κλείσιμο της Θύρας 13 βρίσκεται οργανωμένο σχέδιο της Κυβέρνησης για να ωθήσει τους Πράσινους στο ΟΑΚΑ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλία Μιχαλαριά στον ΣΠΟΡ FM 94,6...

-για τις ενδεχόμενες αντιδράσεις που θα υπάρξουν από την πλευρά των οργανωμένων:

Αυτή την στιγμή όλοι μιλάμε ως οπαδοί του Παναθηναϊκού. Και μέλος στη Θύρας 13, όχι ενεργό πια αλλά είναι στην καρδιά μου. Είμαι 100% σίγουρος ότι θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Όλοι περιμένουν ότι θα υπάρχουν αντιδράσεις και ακραίες αντιδράσεις. Αν και βέβαια ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει δείξει ένα ένστικτο και συγκρατείται όταν φτάνει στα άκρα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μείνουμε στις παραινέσεις. Με συζητήσεις με πρόσωπα όχι μέσω δηλώσεων από τα ραδιόφωνα. Το οργανωμένο τμήμα των οπαδών λατρεύει τον Παναθηναϊκό και είμαι σίγουρος και αυτός.

Πάντα φοβάσαι ότι μπορούν να ξεφύγουν τα πράγματα. Αλλά έχω και εμπιστοσύνη. Εγώ πίστευα ότι το συλλαλητήριο έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα. Και ακόμη δεν είμαστε σίγουροι τι θα γίνε . Πρέπει να γίνει κατά τη γνώμη μου και να έχει συγκεκριμένους αποδέκτες. Αυτή την στιγμή απέναντι στον ΠΑΟ είναι η κυβέρνηση. Γιατί αυτή μπορεί να συνετίσει την ΕΠΟ.

Όσες διαφορές και αν υπάρχουν ανάμεσα σε Παναθηναϊκούς όταν υπάρχουν τέτοια ζητήματα τότε όλοι είμαστε ενωμένοι. Όταν υπάρχει κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό είμαστε όλοι ένα και απέναντι σε ένα μέτωπο. Επειδή και οι οργανωμένοι καταλαβαίνουν τα πράγματα αυτά θα υπάρχει κάτι σαν μια αυτοδιαχείριση.

-εάν τον φοβίζει το ενδεχόμενο να υπάρξουν προκλήσεις από αγνώστους στο συλλαλητήριο;

«Φυσικά και με φοβίζει το τι θα γίνει έξω από το γήπεδο σε ένα συλλαλητήριο. Μπορεί να εγγυηθεί κάποιος ότι δεν θα υπάρχουν προκλήσεις από κάποιους; Από αστυνομία από άλλους; Ο κόσμος έχει φτάσει στα όριά του. Δεν πιστεύω ότι θα φτάσουμε σε αυτές τις καταστάσεις.

-εάν πιστεύει ότι πρόκειται για σχέδιο «επιστροφής του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ»:

Απολύτως... Βλέπω ότι όλες οι κινήσεις που γίνονται η κυβέρνηση θέλει να ωθήσει τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ για να συντηρηθεί. Έχετε δει πως είναι το ΟΑΚΑ; Οι χώροι του γύρω από αυτό; Η Λεωφόρος δεν είναι το γήπεδο που εμείς ονειρευόμαστε για τον Παναθηναϊκό αλλά είναι σε καλύτερη κατάσταση. Το ΟΑΚΑ έχει ένα τεράστιο λειτουργικό κόστος. Υπάρχει η ΑΕΚ με ένα μικρό αντίτιμο και ο μπασκετικος Παναθηναϊκός μόνο που προσφέρουν λεφτά.

-εάν έχει αποφασιστεί το πότε και το που θα γίνει συλλαλητήριο;

«Όχι. Αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι στη Βουλή το συλλαλητήριο του ΠΑΟ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags