Facebook Pixel Δεν αλλάζει τη συνταγή ο Πογιέτ
| 2016-01-21 20:37:00

Δεν αλλάζει τη συνταγή ο Πογιέτ

Δεν αλλάζει τη συνταγή ο Πογιέτ

Η ΑΕΚ πηγαίνει στο ματς με τον ΠΑΟΚ μετρώντας ένα σερί τριών νικών στο πρωτάθλημα (και δυο στο κύπελλο). Και ο Γκας Πογιέτ δείχνει να έχει βρει μια πετυχημένη αγωνιστική συνταγή, την οποία δεν σκοπεύει να αλλάξει ούτε στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Τουλάχιστον αυτό φάνηκε και στη σημερινή προπόνηση, όπου ο Ουρουγουανός τεχνικός έκανε δίτερμα και μάλιστα για αρκετή ώρα. Ο Πογιέτ έκανε μια δοκιμή με την ίδια ενδεκάδα του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ και φυσικά και με το ίδιο σύστημα (4-3-3).

Δηλαδή με τον Αραβίδη στην κορυφή, τον Μπαρμπόσα ως δεξί εξτρέμ, τον Μάνταλο, τον Γιόχανσον και τον Σιμόες ως τριάδα στην μεσαία γραμμή και τον Κολοβέτσιο με τον Άρθο στο κέντρο της άμυνας. Μοναδική αλλαγή σε σχέση με το κυριακάτικο ματς, ήταν η παρουσία του Μπουονανότε στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Όμως αυτή η επιλογή είχε να κάνει και με το γεγονός πως ο Βάργκας προφυλάχθηκε, καθώς μόλις σήμερα ανέβασε ρυθμούς. Πιθανότατα από αύριο που ο Βενεζουελάνος θα τεθεί ξανά κανονικά στην διάθεση του Πογιέτ, θα μπει και στο πλάνο για το κυριακάτικο ματς.

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags