Facebook Pixel Η κίνηση Μελισσανίδη που συζητείται εντός της ΑΕΚ!
| 2016-01-21 20:50:00

Η κίνηση Μελισσανίδη που συζητείται εντός της ΑΕΚ!

Η κίνηση Μελισσανίδη που συζητείται εντός της ΑΕΚ!

Τι έκανε ο Τίγρης και ποιον «καπέλωσε» μέσα στην ομάδα; Διαβάστε το ρεπορτάζ που δείχνει πάρα πολλά για το μέλλον κάποιων στον σύλλογο...

Πρόσφατα η ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο, ο οποίος είναι εδώ και λίγο καιρό επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου. Η προσθήκη αυτή «χρεώθηκε» στον Μιλοβάνοβιτς, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες του SportDog, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι...

Ο Ντε Μπαρτόλο ήρθε στην Ένωση ως προσωπική επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη και η τοποθέτησή του δίπλα στον Μιλοβάνοβιτς, μόνο τυχαία δεν είναι!

Ο "Τιγρης" τον γνώρισε από την μεταγραφή του Γκάλο, σχημάτισε καλή άποψη για αυτόν και θεώρησε πως έπρεπε να τον εντάξει στο δυναμικό της ΑΕΚ. Βέβαια, δεν τον επέλεξε μόνο για να βοηθήσει στον σκάουτινγκ, αλλά και επειδή ήθελε έναν επαγγελματία δίπλα στον Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος πάντως επίσης έχει εξαιρετική άποψη για τον νέο και στενό συνεργάτη του..

Η κίνηση αυτή λοιπόν, που συζητείται πάρα πολύ στα Σπάτα, έγινε τόσο για να βοηθάει τον Τεχνικό Διευθυντή της Ένωσης, ειδικά στην αγορά της Λατινικής Αμερικής, όσο και για να μην είναι... ανεξέλεγκτος. Λογικό λοιπόν μετά, κάποιοι εντός της ομάδας, να κάνουν λόγο για «καπέλωμα»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τον «έκοψαν» στην ΑΕΚ και τον πήρε στον Ατρόμητο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags