Facebook Pixel "Ήμουν κοντά στον ΠΑΟΚ, αλλά..."
| 2016-01-22 01:01:00

"Ήμουν κοντά στον ΠΑΟΚ, αλλά..."

"Ήμουν κοντά στον ΠΑΟΚ, αλλά..."

Ποιος ποδοσφαιριστής της Ξάνθης που αγωνίστηκε στο χτεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ ομολόγησε οτι είχε φτάσει μια ανάσα από τον Δικέφαλο;

Στην αποκάλυψη ότι ήταν κοντά στον ΠΑΟΚ την περίοδο που ήταν προπονητής ο Λάσλο Μπόλονι έκανε ο Θοδωρής Βασιλακάκης σε συνέντευξη του για τον χθεσινό αγώνα της Ξάνθης με τον «δικέφαλο».

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Arena»:
Για το χθεσινό παιχνίδι:
«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, σφυροκοπούσαμε τον ΠΑΟΚ, δεν μπήκε η μπάλα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και η μπάλα τιμωρεί. Μας τιμώρησε με το γκολ του Μυστακίδη. Θα ήταν αδικία αν το χάναμε, αλλά έτσι πως πήγε το ματς, λες πάλι καλά που πήραμε και τον βαθμό. Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ και έτσι πήγε να πάρει και το τρίποντο και χθες. Ήταν πιο αδύναμος από ότι τον περιμέναμε. Κάτι του λείπει για να κάνει το βήμα παραπάνω».

Για το πως δεν ήρθε ποτέ σε κάποια ομάδα της Θεσσαλονίκης: «Είχα την δυνατότητα πιο μικρός. Μιλούσα με τον ΠΑΟΚ ,επί εποχής Μπόλονι, με Παντελή Κωνσταντινίδη και Ζήση Βρύζα. Θα ερχόμουνα κανονικά με μεταγραφή αλλά η «χάλασε» γιατί απομακρύνθηκε ο κ.Μπόλονι νωρίτερα από ότι υπολογίζαμε. Ήμασταν σίγουροι με τον κ.Μπόλονι, είχαμε μιλήσει για την επόμενη χρονιά, για το μέλλον. Είναι όνειρο να παίξεις στον ΠΑΟΚ για κάθε ποδοσφαιριστή».

Αναφορικά με τον τραυματισμό του: «Εντάξει δεν είναι κάτι σοβαρό, βγήκαν τα αποτελέσματα τις μαγνητικής, την γλύτωσα, είναι ένα σφίξιμο στον δικέφαλο».

Για την πορεία της Ξάνθης: «Σίγουρα δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που θέλαμε, ή τουλάχιστον αυτούς που αξίζαμε. Όλοι οι παίκτες είναι πολύ σημαντικοί αυτή τη στιγμή για την ομάδα».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Ξέρετε πως είναι αυτά τα παιχνίδια με στο Καραϊσκάκης για μια επαρχιακή ομάδα. Πας, κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς και ο Ολυμπιακός δεν είναι ατρόμητος, είδαμε και το παιχνίδι με τον Πλατανιά όπου θα μπορούσε και να χάσει. Εγώ δεν θα παίξω. Οι πρώτες έξι-εφτά αγωνιστικές ήταν δύσκολες και στον πρώτο γύρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags