Facebook Pixel Έσπασε την τηλεόραση ο Σαββίδης με Μπερμπάτοφ!
| 2016-01-22 13:30:00

Έσπασε την τηλεόραση ο Σαββίδης με Μπερμπάτοφ!

Έσπασε την τηλεόραση ο Σαββίδης με Μπερμπάτοφ!

Έξαλλος έγινε ο Ιβάν, βλέποντας την αναμέτρηση στα Πηγάδια. Τι τον έβγαλε έξω από τα ρούχα του και τηλεφώνησε άμεσα στους συνεργάτες του; Έκτακτη σύσκεψη μέσα στο ΣΚ!

Η εξ αναβολής αναμέτρηση με την Ξάνθη φαίνεται ότι άφησε ανοικτές πληγές στον ΠΑΟΚ. Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις, ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να προηγηθεί με το όμορφο γκολ του νεαρού Μυστακίδη.

Η ισοφάριση του Σολτάνι, όμως, στις καθυστερήσεις του ματς, άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου για τους Θεσσαλονικείς και τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, Ιβαν Σαββίδη.

Το αφεντικό του ΠΑΟΚ, λοιπόν, παρουσιάζεται να είναι πολύ προβληματισμένο, αναφορικά με την περίπτωση του Ντίμιταρ Μπρεμπάτοφ.

Ο Βούλγαρος επιθετικός ήταν το μεγάλο "δώρο" του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, που υποτίθεται θα ανέβαζε επίπεδο την ομάδα. Όμως, φαίνεται ότι ο Τούντορ δεν έχει καταφέρει να αξιοποιήσει κατάλληλα το δεδομένο "δολοφονικό ένστικτο" του έμπειρου σούπερ σταρ. 

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η μη χρησιμοποίηση του παίκτη στον αγώνα με την Ξάνθη (την ώρα που η ομάδα χρειαζόταν και δεύτερο γκολ για να κλειδώσει τη νίκη) ούτε καν ως αλλαγή!

Από τη στιγμή που δεν υπήρχε θέμα τραυματισμού, εγείρονται σοβαρά ερωτηματικά σχετικά με τις σχέσεις μεταξύ Τουντορ-Άρνεσεν-Μπερμπάτοφ.

Ο ομογενής επιχειρηματίας παρακολουθώντας το ματς από την τηλεόραση λέγεται ότι έγινε έξαλλος με το νέο... καψώνι στον Βούλγαρο άσο που παρέμεινε καθηλωμένος στον πάγκο για όλο το παιχνίδι.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, μετά το ματς πήρε αμέσως τηλέφωνο τους συνεργάτες του για να μάθει για ποιον λόγο μπορεί να μην αγωνίστηκε ο "Μπέρμπα" σε μία αναμέτρηση με αντίπαλο την Ξάνθη. 

Με αφορμή, μάλιστα, αυτό το γεγονός ο Σαββίδης συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη για το Σαββατοκύριακο, όταν αναμένεται να ζητήσει εξηγήσεις για τον παραγκωνισμό του μεγάλου σταρ της ομάδας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βλέπει την 11άδα ο Ιβάν και του λέει: Σήκω και φύγε!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags