Facebook Pixel Νεύρα Σφαιρόπουλου: «Δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι...»
Μπάσκετ
| 2016-01-22 23:48:00

Νεύρα Σφαιρόπουλου: «Δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι...»

Νεύρα Σφαιρόπουλου: «Δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι...»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά την βαριά ήττα από την Ζαλγκίρις. - Για κρίση έκανε λόγο ο Τόμιτς!

O Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε, μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην έδρα της Ζαλγκίρις, πως δεν γίνεται να συνεχίσουν να παίζουν έτσι οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Ελληνας προπονητής δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Ζαλγκίρις για την 100% δίκαιη νίκη της. Επαιξαν πολύ καλύτερα από εμάς σε κάθε τομέα και σε κάθε κομμάτι του παιχνιδιού. Ηταν πιο πεινασμένοι και γι' αυτό κέρδισαν εύκολα. Δεν παίξαμε σύμφωνα με τα στάνταρ μας και αυτό είναι κάτι που πρέπει να συζητήσουμε με τους παίκτες μας, γιατί δεν γίνεται να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι. Καλή συνέχεια στη Ζαλγκίρις».

Για το αν η αστοχία του Ολυμπιακού οφείλεται στην κακή ημέρα των παικτών του ή στην καλή άμυνα της Ζαλγκίρις, ανέφερε: «Και τα δύο. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ ή ακόμη και λέι απο στον αιφνιδιασμό. Πάντως, η Ζαλγκίρις έπαιξε πολύ φίζικαλ άμυνα. Ηταν σίγουρα μία πολύ άσχημη βραδιά».

Τόμιτς: «Περνάμε μία κρίση»

Ο Μίλαν Τόμιτς δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Χάσαμε ένα παιχνίδι με άσχημο τρόπο. Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε, γιατί είναι το δεύτερο σερί παιχνίδι που δεν παίζουμε καλά. Πρέπει να επιστρέψουμε και να αντιδράσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Το μπάσκετ δεν είναι μόνο νούμερα. Εμείς, μετά την Μπάμπεργκ, προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα, αλλά δεν αντιδράσαμε και χάσαμε με τον ίδιο τρόπο και πάλι».
 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην... κοιλιά του Ολυμπιακού: «Σίγουρα μες στη χρονιά η ομάδα δεν μπορεί να πηγαίνει μόνο με ανοδική πορεία. Αυτή τη στιγμή περνάμε μία κρίση και από αυτή μπορείς να βγεις μόνο με σκληρή δουλειά». 

«Ετσι είναι ο πρωταθλητισμός και δεν έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Είμαστε ο Ολυμπιακός και σε δύο μέρες που παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, πρέπει να αντιδράσουμε» απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το ντέρμπι που έρχεται. 

Για την εικόνα της Ζαλγκίρις με τον Γιασικεβίτσιους στον πάγκο: «Επαιξαν καλύτερα και νίκησαν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags