Facebook Pixel Φοβερή ατάκα Σάρας για Ομπράντοβιτς!
| 2016-01-23 00:14:00

Φοβερή ατάκα Σάρας για Ομπράντοβιτς!

Φοβερή ατάκα Σάρας για Ομπράντοβιτς!

Διαβάστε τι είπε ο κόουτς της Ζαλγκίρις για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και τον... δάσκαλο Ζοτς.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους υπογράμμισε πως δεν θέλει να γίνονται συγκρίσεις του ίδιου με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μετά τη μεγάλη νίκη της Ζαλγκίρις απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο «Σάρας» τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ πως δεν ήταν δική του απόφαση η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από το Κάουνας, ενώ ανέφερε για το παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ελλάδας: «Νομίζω πως μπήκαμε στο ματς με ξεκάθαρο πλάνο, το οποίο φέραμε εις πέρας. Ο Ολυμπιακός δεν έκανε το καλύτερό του ματς. Κάναμε πολλά πράγματα για να πάρουμε το παιχνίδι. Ρισκάραμε, το πλάνο δούλεψε. Βοηθάει να παίζεις στο Κάουνας με την ενέργεια του κόσμου της ομάδας».
 

Για το αν ήταν έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, καθώς και για το προπονητικό του όραμα, είπε: «Είχαμε καλό ματς και στο παιχνίδι με τη Ρεάλ. Το ντεμπούτο μου στην έδρα μας θα ξεχαστεί με την πάροδο του χρόνου. Δεν ξέρω αν ήταν η κατάλληλη στιγμή για εμένα. Δεν ήταν δική μου απόφαση. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Το όραμά μου είναι να κάνω τα δυνατά σημεία των παικτών μου πιο δυνατά και την αδύνατα λιγότερο αδύνατα. Θέλω να βελτιωθούμε».

Τελός, για τη σύγκρισή του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, υπογράμμισε: «Αν ξεκινήσουμε να κάνουμε συγκρίσεις θα πάμε σε λάθος δρόμο. Από εμένα μέχρι τον Ομπράντοβιτς είναι σαν να λέμε από τη γη μέχρι το φεγγάρι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags