Facebook Pixel Δώστε την μπάλα στον Ντουρμάζ
| 2016-01-24 13:30:00

Δώστε την μπάλα στον Ντουρμάζ

Δώστε την μπάλα στον Ντουρμάζ

Ο Μπαμ και Κάτω στέκεται στην, για ακόμα μία φορά, πολύ καλή παρουσία του Ντουρμάζ, αλλά και στην «μεταγραφή» Πουλίδο.

Περίμενα να ξεκινήσει πιο δυνατά το ματς ο Ολυμπιακός. Αλήθεια είναι ότι οι παίκτες του Σίλβα μπήκαν επιπόλαιοι στο ματς και έδωσαν πολλές φορές την κατοχή της μπάλας στους παίκτες της Ξάνθης. Αυτή με τη σειρά της αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό με την επιλογή της να πιέσει ψηλά.

Είναι κάτι που δεν το περίμεναν ίσως οι γηπεδούχοι που μπήκαν στο γήπεδο με τον Ζντιέλαρ αντί του Μιλιβόγεβιτς στα χαφ και τον Πουλίδο στη θέση του σέντερ φορ. Έλειψε η φαντασία, έλειψε το νεύρο, έλειψαν οι φάσεις. Για μία ακόμα φορά ο Ολυμπιακός είχε πετάξει ένα ολόκληρο ημίχρονο και καλούταν να κάνει τη δουλειά του στο μισό ματς. Και για να το κάνει αυτό δεν τσίμπησε μόνο λίγο την ένταση αλλά έδωσε και την μπάλα στον Ντουρμάζ. Ο Σουηδός είναι φέτος ένας από τους κορυφαίους παίκτες των πρωταθλητών. Και σίγουρα είναι αυτός που άλλαξε τον ρυθμό στον αγώνα με την Ξάνθη.

Εννοείται βέβαια πως με το που αγρίεψε ο Ολυμπιακός οι αντίπαλοί του θυμήθηκαν το σύστημα «πάρκαρε το πούλμαν εμπρός από την εστία» και το πλαισίωσαν με αρκετή δόση χασομεριού και «πέστε κάτω». Όσο και να τράβαγε χειρόφρενο όμως η Ξάνθη ήταν φανερό ότι οι γηπεδούχοι θα την εύρισκαν την άκρη. Και τη βρήκαν με τον μάστορα Φορτούνη να πασάρει και τον Άλαν Πουλίδο να πετυχαίνει το γκολ της νίκης. Μπορεί αυτό το 1-0 να μην είναι από τα σκορ που γουστάρουμε ε μείς οι γαύροι έχει, όμως, την αξία του γιατί βάζει γρήγορα τέλος στα σύννεφα που συγκεντρώθηκαν μετά το ματς με τον Πλατανιά και μας ανοίγει την όρεξη για νέα σερί και εκ νέου διδαχή της προπαίδειας του τρία που τόσο πολύ γουστάρουν να μαθαίνουν οι εξυγιαντές βλέποντας τον Ολυμπιακό.

Και είναι και κάτι ακόμα: αυτός ο Πουλίδο που μας έβγαλε τα συκώτια μέχρι να έρθει και που μέχρι πριν λίγο καιρό έμοιαζε τελειωμένος πάει να αναδειχθεί σε κορυφαία μεταγραφή του Ιανουαρίου.

Πηγή: sportit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags