Facebook Pixel Η δήλωση που έκανε έξαλλο τον Γιαννακόπουλο!
| 2016-01-26 13:15:00

Η δήλωση που έκανε έξαλλο τον Γιαννακόπουλο!

Η δήλωση που έκανε έξαλλο τον Γιαννακόπουλο!

Δεν ήταν μόνο η βαριά ήττα που τρέλανε τον ηγέτη του Παναθηναϊκού. Ήταν και μία τοποθέτηση, μετά το παιχνίδι, που τον έφτιαξε! Ποιος είπε τι και γιατί τον μπρίζωσε; 

Η κακή εμφάνιση και η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ προκάλεσε την απογοήτευση και τον έντονο προβληματισμό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού "τρελάθηκε" βλέποντας τους "πράσινους" να μην μπορούν να σταθούν αξιοπρεπώς σε ένα ντέρμπι κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλο και πλέον έχει αποφασίσει να προβεί σε ριζικές αλλαγές, αν δεν αλλάξει άμεσα η αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα του αγώνα δεν ήταν το μοναδικό που εξόργισε το αφεντικό της ομάδας. Μετά το παιχνίδι, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έκανε μία δήλωση που δεν ήχησε καθόλου καλά στα αυτιά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

"Ευτύχημα είναι που είμαι εγώ και ο αδερφός μου στον Ολυμπιακό και μπορούμε να αλλάζουμε παίκτες. Ο αντίπαλος μας έχει μείνει στους πέντε ξένους και έχει κολλήσει εκεί. Πήραμε παίκτες για να ενισχυθεί η ομάδα", είπε ο ιδιοκτήτης της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη μη ενίσχυση του Παναθηναϊκού.

Η τοποθέτηση αυτή δεν άρεσε στον ηγέτη του Παναθηναϊκού που το περασμένο καλοκαίρι ξόδεψε πολλά χρήματα για να ενισχύσει το ρόστερ σε όλες τις θέσεις, ενώ και τώρα ήταν έτοιμος να προχωρήσει σε δυνατές κινήσεις για να γυρίσει την κατάσταση στην ομάδα, ωστόσο ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν άναψε ποτέ το πράσινο φως.

Είναι αλήθεια, δηλαδή, ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα είχε προχωρήσει σε 1-2 σημαντικές μεταγραφές, ωστόσο ο κόουτς εκτίμησε ότι δε χρειαζόταν ενίσχυση, δίνοντας την υπόσχεση ότι μπορεί και με το υπάρχον υλικό να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα. Κάτι που, βέβαια, δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα, με αποκορύφωμα τη χθεσινή αποκαρδιωτική εμφάνιση στο ΣΕΦ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η προκλητική ενέργεια Σπανούλη στο τέλος του ματς!
 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags