Facebook Pixel To ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης και ολόκληρη η 16η αγωνιστική στα κανάλια Novasports!
Life
| 2016-01-26 19:50:00

To ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης και ολόκληρη η 16η αγωνιστική στα κανάλια Novasports!

To ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης και ολόκληρη η 16η αγωνιστική στα κανάλια Novasports!

Δείτε live όλους τους αγώνες, καθώς και την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» το τριήμερο 30/1-1/2

Η Basket League ΣΚΡΑΤΣ συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και τα κανάλια Novasports θα καλύψουν όλες τις αναμετρήσεις για την 16η αγωνιστική! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το τριήμερο Σάββατο 30 ΙανουαρίουΔευτέρα 1η Φεβρουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά το «αιώνιο» ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ – Άρης, τους αγώνες Παναθηναϊκός – Ρέθυμνο Cretan Kings, Αρκαδικός – Ολυμπιακός, καθώς κι άλλα τέσσερα παιχνίδια στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» (https://www.youtube.com/watch?v=yOOKjXBFE88). Όλοι οι αγώνες και η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» θα μεταδοθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. Το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε στο www.novasports.gr/BasketLeague16.

Οι φίλοι του μπάσκετ, θα αρχίσουν να μπαίνουν στο κλίμα των αγώνων το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, από τις 16:00 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γιώργο Συρίγο και Γρηγόρη Παπαβασιλείου, στα Novasports 2 και Novasports 2 HD που θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα λίγο πριν το τζάμπολ. Στις 17:00, θα ακολουθήσει η παράλληλη μετάδοση των αγώνων Λαύριο - Κηφισιά σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα, Τρίκαλα BC Aries - ΑΕΚ σε περιγραφή του Αποστόλη Τριανταφύλλου, Κόροιβος Αμαλιάδας – Καβάλα σε περιγραφή του Γιώργου Μαρκόπουλου, Κολοσσός H Hotels – Απόλλων Πατρών Carna σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 17:00 θα μεταδοθεί από το Novasports 3 και ηχητικά από το Novasports.gr o αγώνας Αρκαδικός – Ολυμπιακός. Στην περιγραφή θα είναι ο Νικήτας Αυγουλής και στο ρεπορτάζ ο Γιώργος Μαρκόπουλος. Η συνέχεια ανήκει στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ – Άρης και στα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Από τις 20:30 θα ξεκινήσει το pre game που θα βγει από ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην «PAOK Sports Arena» σε παρουσίαση του Δημήτρη Κανελλάκη και στις 21:00 θα μεταδοθεί ο αγώνας σε περιγραφή του Γιώργου Συρίγου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Παναγιώτη Στεφάνου. Αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι θα προβληθεί το post game με όλο τον απόηχο του ντέρμπι και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Τέλος, τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου στις 18:00 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ρέθυμνο Cretan Kings που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή θα είναι ο Νικήτας Αυγουλής και στο ρεπορτάζ ο Νίκος Καπίρης. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags