Facebook Pixel Έκπληξη από τον Σίλβα! Τρελάθηκε με τον... (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-01-28 00:00:00

Έκπληξη από τον Σίλβα! Τρελάθηκε με τον... (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκπληξη από τον Σίλβα! Τρελάθηκε με τον... (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι κι αν ο Ολυμπιακός κατάφερε να νικήσει πανεύκολα με 5-0 τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας αρκετούς πρωταγωνιστές, ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" βρήκε παίκτη για να... ασχοληθεί!

Ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις και με το χορταστικό 5-0, όχι μόνο κλείδωσε από τώρα την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά έστειλε και μήνυμα σε όλους τους ανταγωνιστές του που είχαν αρχίσει να αμφισβητούν την ανωτερότητά του.

Ο Μάρκο Σίλβα, πάντως, φοβήθηκε αρχικά το ματς και δε ρίσκαρε ιδιαίτερα, κατεβάζοντας κανονική ενδεκάδα. Μία επιλογή, βέβαια, που τον δικαίωσε απόλυτα.

Ο μοναδικός παίκτης, άλλωστε, που δε θεωρείται "βασικός" (ο Ζντιέλαρ είχε παίξει και με την Ξάνθη) και αγωνίστηκε κόντρα στους Αρκάδες, ήταν ο Καπίνο, ο οποίος έκανε φοβερό ματς, υποχρεώνοντας μάλιστα τον προπονητή του, να κάνει ειδική αναφορά στο πρόσωπό του μετά το τέλος του αγώνα.

Ο νεαρός γκολκίπερ αντικατάστησε επάξια τον Ρομπέρτο και πραγματοποίησε ίσως την καλύτερή του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα. Ο Καπίνο όχι μόνο κράτησε την εστία του ανέπαφη όταν χρειάστηκε, αλλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα καθοδηγούσε την άμυνα και πρόσφερε ασφάλεια στα μετόπισθεν.

Ο Καπίνο είχε δύο εξαιρετικές αποκρούσεις όταν το σκορ ήταν 1-0, ενώ είπε "όχι" και στην τεράστια ευκαιρία των Αρκάδων στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, φάσεις που μπορείτε να δείτε παρακάτω και στο βίντεο. Ο Έλληνας πορτιέρο κέρδισε με την παρουσία του τον Σίλβα και είναι σίγουρο πως θα τον ξαναδούμε βασικό ακόμα και στο πρωτάθλημα.

Ο Πορτογάλος κόουτς σκέφτεται σοβαρά πλέον, εφόσον ...τελειώσει και τυπικά το πρωτάθλημα, να δώσει χρόνο στον Καπίνο και στη Σούπερ Λιγκ, ώστε να πάρει παιχνίδια και να είναι πανέτοιμος για το καλοκαίρι, όπου υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να πωληθεί ο Ρομπέρτο...

Δείτε τις τρεις φοβερές σημερινές αποκρούσεις του στο 2.10''΄, στο 2.25'' και στο 5.00''...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags