Facebook Pixel Στον τελικό με ανατροπή και... σφαγή η Σίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-01-28 00:52:00

Στον τελικό με ανατροπή και... σφαγή η Σίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον τελικό με ανατροπή και... σφαγή η Σίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Μάντσεστερ Σίτι... σκόρπισε με 3-1 την Έβερτον και προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ, όπου την περιμένει από την Τρίτη το βράδυ η Λίβερπουλ.

Την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ πανηγύρισε η Σίτι, η οποία πάντως τα... χρειάστηκε, αφού είχε χάσει στο πρώτο ματς από την Έβερτον με 1-0 και σήμερα βρέθηκε να χάνει 0-1 στο 18', από το γκολ του Μπάρκλεϊ.

Ο Φερνταντίνιο ισοφάρισε σε 1-1 στο 24', ο Ντε Μπράινε έκανε το 2-1 στο 70' και έξι λεπτά αργότερα ο Αγκουέρο κλείδωσε την πρόκριση!

Το δεύτερο γκολ των «πολιτών», ωστόσο, κακώς μέτρησε, καθώς, όπως μπορείτε να δείτε, ο Στέρλινγκ, που έδωσε στον Ντε Μπρούιν, δεν έχει προλάβει την μπάλα, που έχει βγει σχεδόν ένα μέτρο έξω…




ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Καμπαγιέρο, Σαμπαλέτα, Οταμέντι, Ντεμιτσέλις, Κλισί, Φερναντίνιο, Ντελφ (46' Χεσούς Νάβας), Γιαγιά Τουρέ (66' Ντε Μπράινε), Νταβίντ Σίλβα (80' Φερνάντο), Στέρλινγκ, Αγκουέρο.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Χοέλ, Στόουνς (77' Κόουλμαν), Τζαγκιέλκα, Φούνες Μόρι, Μπέινς, Κλέβερλι, Μπάρι, Μπάρκλεϊ, Ντεουλοφέου (60' Αρουνά Κονέ), Όσμαν, Λουκακού.
 

 

 

Οι ρεβάνς των ημιτελικών:

 

Τρίτη

Λίβερπουλ - Στόουκ 0-1 [6-5 πέν.] (45'+1 Αρναούτοβιτς) [1-0]

 

Τετάρτη

Μάντσεστερ Σίτι - Έβερτον 3-1 (24' Φερναντίνιο, 70' Ντε Μπράινε, 76' Αγκουέρο / 18' Μπάρκλεϊ) [1-2]

 

*ο τελικός διεξάγεται στις 28 Φεβρουαρίου στο "Γουέμπλεϊ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags