Facebook Pixel "Μπαμ" με Αναστασίου!
| 2016-01-29 23:15:00

"Μπαμ" με Αναστασίου!

"Μπαμ" με Αναστασίου!

Ποια καλή ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται πολύ ζεστά για τον Έλληνα κόουτς; Η στήλη "SportDog Penalty" στο Twitter έχει την αποκλειστική πληροφορία που θα συζητηθεί!

Καλές οι οκτώ (με τον Βιγιαφάνες) μεταγραφές του Παναθηναϊκού, σημαντικές προσθήκες οι Βελλίδης και Χατζηϊσαϊας στον ΠΑΟΚ, αλλά μια μετακίνηση σε πάγκο ομάδας της Super League, αναμένεται να τους επισκιάσει όλους.

Όπως αναφέρει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", στην πιάτσα των ατζέντηδων κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες το σενάριο ότι ο Γιάννης Αναστασιου παίζει δυνατά για "αντι-Βεργέτης" στον Αστερα Τρίπολης!

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού παραμένει χωρίς ομάδα από τον Νοέμβριο και έχει ανοιχτά τα αυτιά του για οποιαδήποτε ενδιαφέρουσα πρόταση προκύψει.

Βέβαια, ο Αναστασίου δεν "παίζει" μόνος του για τον πάγκο των Αρκάδων, όμως αυτή τη στιγμή είναι το Νο1 φαβορί, καθώς οι ιδιοκτήτες της ομάδας έχουν εξαιρετική άποψη για τον 43χρονο κόουτς.

Μένει να δούμε το αν το ενδιαφέρον θα μετουσιωθεί σε πρόταση και το ποια θα είναι η απάντηση του πρώην "πράσινου" προπονητή...

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ο Αναστασίου περιμένει κάτι καλό και ο Αστέρας Τρίπολης μόνο αδιάφορο δεν μπορεί να τον αφήνει... 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags