Facebook Pixel Οδεύουμε σε πιο άγνωστα μονοπάτια...
| 2016-01-30 13:40:00

Οδεύουμε σε πιο άγνωστα μονοπάτια...

Οδεύουμε σε πιο άγνωστα μονοπάτια...

Γειά χαρά παίδες! Άλλο ένα πλούσιο Σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών και οι επιλογές μας αυξάνονται... επικίνδυνα, καθώς κάθε εβδομάδα προστίθενται νέα πρωταθλήματα, με τη δεύτερη αατηγορία της Αργεντινής και την Κολομβία να κάνουν την επανεμφάνιση τους και να δίνουν λάτιν χρώμα. 

Οι τρεις αναμετρήσεις της Σούπερ Λίγκα δεν έχουν ιδιαίτερα στοιχηματικό ενδιαφέρον, ενώ την παράσταση θα κλέψει η αναμέτρηση της Μπάρτσα με την Ατλέτικο. Δε θα εμπλακώ με τις μεγάλες λίγκες τόσο σήμερα, ευελπιστώντας ότι τα "άγνωστα μονοπάτια" θα είναι ευκολότερα και πιο προσιτά...

ΣΟΥΙΝΤΟΝ - ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ OVER 2,5 1,70 (στο Stoiximan)

Η Σουίντον διατηρεί μία απόσταση ασφαλείας 7 βαθμών από την 21η Φλίτγουντ και μέχρι νεοτέρας έχει το κεφάλι της ήσυχο. Στην προηγούμενη της αναμέτρηση κόντρα στην Σέφιλντ ήταν πολύ καλή στην επανάληψη και θα μπορούσε να φύγει ακόμα και με το τρίποντο. Εντός έδρας έχει 12/14 επαληθεύσεις στα πολλά γκολ και η εστία της παραβιάζεται επί 15 συναπτά παιχνίδια, κάτι που προβληματίζει έντονα τον Γουίλιαμς. Η Μπάρνσλει είναι ακριβώς στην μέση της βαθμολογίας και παίζει πολύ ελεύθερο ποδόσφαιρο, εκτός έδρας δε σκοράρει με συνέπεια και έχει 10/13 Over 2,5. Νομίζω ότι θα σκοράρουν αμφότερες και θα ψάξουμε το 3ο γκολ για να πληρωθούμε κατιτίς παραπάνω.

ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ - ΜΠΑΡΟΟΥ G/G 1,57 (στο Stoiximan)

Η Γούοκινγκ είχε να ηττηθεί από τα τέλη Νοέμβρη και την περασμένη εβδομάδα το σερί της έσπασε στην έδρα της Όλντριχαμ με 3-1. Απέναντι στην Μπάροου θα ψάξει την αντίδραση και συνολικά είναι στην 6η θέση της Λίστας με τις πιο παραγωγικές ομάδες της Λίγκας. Εντός έδρας έχει από τις καλύτερες επιθέσεις και συνολικά έχει 10/16 αμφίσκορα. Η Φιλοξενούμενη Μπάροου έχει το χειρότερο παθητικό εκτός έδρας, καθώς δέχθηκε 37 τέρματα στις 16 εξόδους της, ενώ στην Λίστα με τις πιο Over-Oμάδες φιγουράρει στην 2η Θέση. Η αναμετρηση τους στον Πρώτο Γύρο είχε ρυθμό, ευκαιρίες και έληξε 2-1, θεωρώ ότι θα δούμε παρόμοιας φύσης παιχνίδι.

ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ Χ2 3,25 / 3,75 (στο Stoiximan)

Το Μομέντουμ και η πρόσφατη φόρμα δείχνουν Βαγιαδολίδ ξεκάθαρα εδώ. Η Αλκορκόν δεν σκόραρε στα 2 τελευταία παιχνίδια της και προβλημάτισε με την απόδοση της τόσο στην έδρα της Μαγιόρκα όσο και σε αυτή την Έλτσε. Η Βαγιαδολίδ έχει ηττηθεί μόνο 1 φορά στις 6 πιο πρόσφατες εξόδους της και δείχνει σαφώς ανεβασμένη τον τελευταίο μήνα. Μεγαλύτερο το άνοιγμα του σετ από αυτό που είχα στο μυαλό μου και βρίσκω ξεκάθαρη αξία στην μη ήττα των φιλοξενούμενων.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΜΠΕΤΙΣ Χ2 3,85 / 5,00 (στο Stoiximan)

Παραδοσιακά δυνατή στο Ανοέτα η Σοσιεδάδ, αλλά και εδώ νομίζω ότι το σετ δεν λέει την αλήθεια. Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του πρώτου τους σκόρερ Αγκιρέτσε, ό οποίος έχει σκοράρει τα μισά τέρματα της ομάδας φέτος, του πολύ σημαντικού μέσου Κανάλες αλλά και αρκετων άλλων απόντων στην αμυντική τους γραμμή. Η Μπέτις δείχνει σημάδια βελτίωσης, κινείται έντονα στο μεταγραφικό παζάρι, για τον Μερίνο ακούγονται καλά λόγια και το αρνητικό σερί των 11 αγωνιστικών κάποτε θα σπάσει.

ΒΕΣΤΕΡΛΟ - ΖΟΥΛΤΕ G/G 1,55 (στο Stoiximan)

Τη Βέστερλο την έχουμε στηρίξει αρκετές φορές από αυτή εδώ την Στήλη και μας έχει δικαιώσει. Η ομάδα βγάζει πάθος στο γήπεδο και είναι πολύ κοντά να αποφύγει τις περιπέτειες και να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Τόσο στο εντός με την Μαλίν, όσο και στην εκτός έδρας νίκη της με την Σιντ ήταν αρκετά καλή και απέσπασε δίκαια ισάριθμα τρίποντα. Η Ζούλτε δεν είναι τόσο αποδοτική μακριά από την έδρα της, δέχεται εύκολα τέρμα και αν δεν βελτιωθεί η απόδοση της, κινδυνεύει να τεθεί η παρουσία της εκτός 6άδας. Εκπληκτική η παράδοση με 9/9 αμφίσκορα από το 2006 και μετά, περιμένω άλλο 1 σήμερα, με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στην νίκη για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΡΑΝΙΟΥ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags