Facebook Pixel Μπουρούσης για ΝΒΑ και Προολυμπιακό
| 2016-02-02 22:50:00

Μπουρούσης για ΝΒΑ και Προολυμπιακό

Μπουρούσης για ΝΒΑ και Προολυμπιακό

Ο διεθνής Έλληνας σέντερ της Λαμποράλ Κούτσα σε συνέντευξη του στο ΝΒΑ αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους δεν πήγε στους Σέλτικς, ενώ απάντησε και στο αν θα είναι παρών στο προολυμπιακό τουρνουά...

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Pick 'n Roll» του «OTE TV»:

Για το μούσι του: «Ναι, το μούσι μεγαλώνει!»

Για τα επιτεύγματά του στην Λαμποράλ: «Όπως ξέρετε, αν έχεις εξέλιξη και πρόγραμμα, αν είσαι καλά και αισθάνεσαι καλά, σίγουρα θα βγουν κάποιες ατομικές διακρίσεις. Η δουλειά αυτή προέρχεται μέσα από την ομάδα. Είμαστε μια νεανική ομάδα. Δεν είχαμε τόσο υψηλούς στόχους εξ αρχής. Παίζαμε παιχνίδι με παιχνίδι. Βελτιωνόμασταν στο παρκέ και δουλεύαμε σκληρά. Ο Περάσοβιτς κάνει εκπληκτική δουλειά στην προπόνηση και μας έχει και χαλαρούς και σκληρούς. Είναι σκληρός τύπος. Προσωπικά δεν με απασχολεί. Προχωράμε».

Για την πορεία του και το αν ήταν στο πεπρωμένο του να πάει στην Λαμποράλ: «Δεν είναι ψέματα. Υπήρχε ενδιαφέρον από την Κίνα. Προσπάθησα να διεκδικήσω το μίνιμουμ συμβόλαιο στην Αμερική, αλλά δεν έγινε. Στην Κίνα είχα ένα συμβόλαιο μεγάλης οικονομικής αξίας. Αλλά όλα αυτά τα χρόνια δεν κοίταξα το συμβόλαιο. Όταν έφτασε η στιγμή να αποφασίσω, χτύπησε το τηλέφωνο από την Βιτόρια και είπα δεν πάω στην Κίνα και πάω στην Λαμποράλ».

Για το ΝΒΑ: «Θα το σκεφτόμουν ξανά και του χρόνου. Όταν ήμουν τη δεύτερη χρονιά μου στο Μιλάνο, υπήρχε μια κουβέντα με τους Σέλτικς να πάω εκεί. Δυστυχώς το Μιλάνο δεν με άφησε. Όταν μου είπαν ότι με θέλουν, είπα ότι θέλω να πάω να αγωνιστώ. Είχα συναντηθεί και με τον κύριο Πόποβιτς των Σαν Αντόνιο Σπερς στο Βερολίνο, αλλά του είχα πει ότι ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό για να μείνω στο πρωτάθλημα».

Για το τι συνέβη στη Ρεάλ: «Όπως είπε και ο Λάσο, το έχω πει και εγώ. Δεν υπήρχε πρόβλημα μεταξύ μας. Δεν είχε συμβεί κάτι. Απλά άλλαξε το αγωνιστικό πλάνο. Τους αγαπάω όλους εκεί. Δέχθηκα την απόφαση του κόουτς, έκανα τις προπονήσεις και ξεκουράστηκα λίγο. Ελάχιστα βέβαια. Αλλά αυτό ήταν ένα συν για εμένα. Δεν έχω όμως να αποδείξω κάτι. Είμαι καλά στην υγεία μου. Είπα ότι είμαι 32 χρόνων, όταν ήρθα στη Βιτόρια. Έχω ακόμα 4-5 χρόνια μπάσκετ. Θέλω να παίξω καλά».

Για τον Όμιλο στο Top 16: «Πολύ δύσκολος όμιλος. Διεκδικήσαμε τη νίκη μέσα στην Μπαρτσελόνα».

Για το προολυμπιακό: «Η σεζόν είναι μεγάλη. Θα δούμε». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags