Facebook Pixel Κράξιμο σε Χάκετ από Παναθηναϊκό: "Παίζετε ξύλο"!
| 2016-02-10 16:24:00

Κράξιμο σε Χάκετ από Παναθηναϊκό: "Παίζετε ξύλο"!

Κράξιμο σε Χάκετ από Παναθηναϊκό: "Παίζετε ξύλο"!

Αιχμές για τον τρόπο που παίζει ο Ολυμπιακός και ο Ντάνιελ Χάκετ άφησε με δηλώσεις του ο Μάνος Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος εκπροσώπησε τους Πράσινους στην κλήρωση των διαιτητών της προσεχούς αγωνιστικής της Α1 και ρώτησε αρχικά αν «εκπαιδεύονται οι διαιτητές», με τον πρόεδρο της ΟΔΚΕ, Στέλιο Συμεωνίδη, να απαντά: «Έχει μείνει λίγο πίσω αυτό το θέμα, αλλά σήμερα και την άλλη εβδομάδα υπάρχει εκπαίδευση».

«Πρέπει να δούμε ποιοι φταίνε… Εσείς που δεν τους εκπαιδεύετε ή αυτοί που δεν εφαρμόζουν τους κανονισμούς; Εδώ έχουμε μια ομάδα να παίζει ξύλο και να μη σφυρίζεται τίποτα. Έχει παρουσιαστεί μια νέα Λιμόζ! Έχουμε περίπτωση παίκτη που κρατά συνεχώς τον αντίπαλο που κατεβάζει τη μπάλα και δε σφυρίζεται φάουλ. Εννοώ τον Χάκετ (όταν ρωτήθηκε ποιον εννοεί)», συνέχισε ο Μάνος Παπαδόπουλος.

Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο παρενέβη ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού και είπε ότι «στον τελευταίο μας αγώνα έτσι έπαιζε ο ΠΑΟΚ, ενώ ένα δίποντο του ΠΑΟΚ μέτρησε για τρίποντο», για να απαντήσει ο Μάνος Παπαδόπουλος λέγοντας: «Κακώς μέτρησε για τρίποντο. Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με άλλο θέμα. Παίκτες που παίζουν ξύλο έχουν αναδειχθεί ως κορυφαίοι αμυντικοί και ομάδες που παίζουν ξύλο ως κορυφαίες αμυντικές. Δεν εφαρμόζονται οι κανονισμοί».

Τέλος, ο κ. Παπαδόπουλος διερωτήθηκε «πως είναι δυνατόν διαιτητής που έχει τιμωρηθεί για αγώνα του Ολυμπιακού να σφυρίζει όλα τα ντέρμπι του Ολυμπιακού;» για να απαντήσει ο Στέλιος Συμεωνίδης: «Κατόπιν κλήρωσης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags