Facebook Pixel Απίστευτες δηλώσεις Σάββα για Καλογερόπουλο!
| 2016-02-15 11:08:00

Απίστευτες δηλώσεις Σάββα για Καλογερόπουλο!

Απίστευτες δηλώσεις Σάββα για Καλογερόπουλο!

Τρομερές ατάκες από τον Σάββα Θεοδωρίδη για την διαιτησία στο ντέρμπι. "Με τέτοια διαιτησία μέχρι και τελικό Champions League μπορούσε να νικήσει η ΑΕΚ, να του πάρουν το σήμα!". Τι είπε για τις απειλές του "Τίγρη".

Επίθεση κατά πάντων από τον Σάββα Θοδωρίδη που μιλώντας στο "ΦΩΣ" αναφέρθηκε με φοβερές ατάκες κατά του διαιτητή Καλογερόπουλου, στις φάσεις των Μιλιβόγεβιτς και Μποτία, ενώ δεν παρέλειψε να εξηγήσει τους λόγους που άργησε να φτάσει στο ΟΑΚΑ η αποστολή του Ολυμπιακού.

«Τον έβγαλαν καλό διαιτητή, ε βέβαια, με αυτά που έκανε στον Ολυμπιακό χάρηκαν όλοι οι αντιολυμπιακοί της Ελλάδας. Άμα απέβαλε άλλους δύο παίκτες, θα τον έβγαζαν και τον καλύτερο διαιτητή της Ευρώπης. Με τέτοια διαιτησία μέχρι και τελικό Champions League μπορούσε να νικήσει η ΑΕΚ! Άμα παίζεις με την Μπάγερν και στο δεύτερο ημίχρονο αφήσουν την Μπάγερν με 9 παίκτες, δώσουν και εις βάρος της πέναλτι, μπορεί να χάσει. Δεν έχουν ξαναγίνει τέτοια πράγματα εις βάρος του Ολυμπιακού, ούτε εις βάρος της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, να μείνουν με 9 παίκτες και να χρεωθούν και πέναλτι. Ακόμα ψάχνω να καταλάβω γιατί έδωσε κόκκινη στον Μποτία. Φέρει ευθύνη και ο καραφλός επόπτης, ο οποίος μας έκοψε και τέσσερα οφσάιντ, αυτόν γύρισε και κοίταξε ο Καλογερόπουλος. Θα σταθώ όμως σε άλλες φάσεις, οι οποίες είναι πονηρές και δείχνουν τη νοοτροπία που είχε ο συγκεκριμένος διαιτητής, δείχνουν ότι ήθελε να αποδείξει ότι είναι κόντρα στον Ολυμπιακό», τόνισε αρχικά.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ έκανε ειδική αναφορά σε συγκεκριμένες φάσεις: «Ο Μιλιβόγεβιτς σηκώνει τα χέρια για να μη φάει την μπάλα στο πρόσωπο, είναι και πολύ κοντά, δεν προλάβαινε να κατεβάσει τα χέρια του. Έχει δώσει ήδη μία αποβολή που ούτε από την τηλεόραση φαίνεται ο Μποτία να χτυπάει τον αντίπαλο, και δίνει και δεύτερη αποβολή και πέναλτι. Για να μας τελειώσει. Ο Βάργκας μπαίνει μέσα στην περιοχή παράτυπα μού είπαν, αλλά δεν έδειξαν ριπλέι. Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής έχει συμπληρώσει μία έξτρα λέξη, πάνω από τη κανονική γραμμή του κειμένου του, σε μία αποβολή μας, ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού είχε πρόθεση! Για να αιτιολογήσει την αποβολή. Το κοτσάρισε συμπληρωματικά πάνω από τη γραμμή. Όταν κάποιος είναι πεπεισμένος για το ορθό της απόφασής του και ξέρει τι σφύριξε, το γράφει "νερό" στο Φύλλο Αγώνα... Τι θα γινόταν αν η διαιτησία άφηνε την ΑΕΚ με 9 παίκτες και με πέναλτι εις βάρος της ΑΕΚ ή του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό; Δεν θα τελείωνε το ματς».

Όσο για τους λόγους της καθυστερημένης άφιξης του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ; «Να ξεκινήσω όμως από τα πριν του αγώνα. Πράγματα που δεν γνωρίζει ο κόσμος. Εμείς πήγαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά μας καθυστέρησαν 45 λεπτά, διότι με την προσφιλή τακτική των ΑΕΚτζήδων η αστυνομία μάς είπε ότι 200 μηχανάκια είχαν κλείσει τη διαδρομή μας. Έπρεπε να αλλάξουμε διαδρομή και ταλαιπωρηθήκαμε. Δεν μας άφηνε καν η αστυνομία να ξεκινήσουμε από το Ρέντη, περιμέναμε μισή ώρα μέσα στο πούλμαν και οι παίκτες ήταν εκνευρισμένοι. Θέλαμε να φύγουμε από το Ρέντη και χωρίς αστυνομία, τέτοια τρέλα είχαμε, αλλά μας μπλόκαρε ένα περιπολικό. Δεν τα λέω αυτά σαν δικαιολογίες, τα λέω για να δείξω τη νοοτροπία που έχουν οι αντίπαλοί μας, αυτά γίνονταν στην Ελλάδα πριν από πολλά χρόνια. Αυτά οφείλονται στις διοικήσεις που έχουν φτιάξει ομάδες οι οποίες έχουν μείνει στο ποδόσφαιρο της γειτονιάς».

Σχολιάζοντας τη φραστική επίθεση του Μελισσανίδη κατά του παρατηρητή διαιτησίας είπε: «Αν είχε επιτεθεί ο Μαρινάκης στον παρατηρητή διαιτησίας λέγοντάς του αυτές τις φοβερές απειλές, και έπειτα δινόταν δύο αποβολές στην ΑΕΚ και πέναλτι εις βάρος της, θα έπεφτε η κυβέρνηση Τσίπρα... Εγώ έδωσα προσωπικά συγχαρητήρια μετά το ματς στον κ. Μελισσανίδη για τη νίκη της ΑΕΚ, αλλά δεν τα ήξερα όλα αυτά, δεν είχα δει και το βίντεο του αγώνα. Πάντα δίνω συγχαρητήρια τις ελάχιστες φορές που χάνει ο Ολυμπιακός. Και οι διαιτητές με σέβονται, τους μιλάω πάντα στον πληθυντικό, δεν τραμπουκίζουμε εμείς, δεν θέλουμε τίποτα παραπάνω από το 50-50, γιατί ο Ολυμπιακός έχει ομαδάρα και δεν έχει ανάγκη από βοήθεια. Όχι όμως να του φέρονται όπως φέρθηκε ο Καλογερόπουλος. Πρέπει να του πάρουν το σήμα του διεθνούς διαιτητή, τον έκαναν και διεθνή. Αυτός διαμόρφωσε το αποτέλεσμα».

Ερωτηθείς αν ανησυχεί για τις εκλογές της ΕΠΟ απάντησε: «Εγώ καθόλου. Θα καταλάβουν όλοι ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα. Παρ’ όλη τη φοβερή προπαγάνδα που γίνεται εναντίον του Ολυμπιακού. Έχουν συνασπιστεί όλα τα συμφέροντα ενωμένα απέναντί μας», ενώ για το αν θα κατέβει υποψήφιος ο Γιώργος Γκιρτζίκης είπε: «Δεν το ξέρω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags