Facebook Pixel Το Pick & Roll στο All Star Game
Life
| 2016-02-15 17:12:00

Το Pick & Roll στο All Star Game

Το Pick & Roll στο All Star Game

Με αφορμή το θεαματικό All Star Game που ολοκληρώθηκε σήμερα και προβλήθηκε αποκλειστικά στα κανάλια OTE SPORT, οι απεσταλμένοι του ΟΤΕ TV στο Τορόντο, Βασίλης Σκουντής και Ρήγας Δάρδαλης, μίλησαν με τα μεγαλύτερα αστέρια του Παγκόσμιου μπάσκετ

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την κάλυψη της κορυφαίας διοργάνωσης αυτή την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου στο Pick & Roll (20.00, OTE SPORT 4HD).

Ο Κόμπε Μπράιαντ μιλάει στην κάμερα του ΟΤΕ TV για τον Βασίλη Σπανούλη και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ οι υπόλοιποι αστέρες του πρωταθλήματος υποκλίνονται στο μεγαλείο του ηγέτη των Λέικερς στην τελευταία του συμμετοχή σε All Star Game.

Ο Στεφ Κάρι πλέκει το εγκώμιο ενός άλλου Έλληνα διεθνούς και παράλληλα απαντά σε ερωτήσεις για τα εκπληκτικά ατομικά και ομαδικά του επιτεύγματα με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Ο Ζακ Λα Βιν και ο Άαρον Γκόρντον κάνουν δηλώσεις λίγες στιγμές μετά την απίστευτη παράσταση που έδωσαν στον διαγωνισμό καρφωμάτων, ο οποίος χαρακτηρίσθηκε ως ο καλύτερος όλων των εποχών.

Οι συνδρομητές του OTE TV δεν πρέπει να χάσουν το σόου που έδωσαν ο Σακίλ Ο Νιλ και ο Άλεν Άιβερσον στην τελετή ένταξής τους στο Hall of Fame, αλλά και τις συνεντεύξεις του Αιζάια Τόμας και του Κέβιν Τζόνσον. Οι δύο σούπερ-σταρ της δεκαετίας του ‘80 και του ‘90 αντίστοιχα εξιστορούν στο μικρόφωνο του ΟΤΕ TV τις στιγμές δόξας τους, αλλά και αναμνήσεις τους από Ελλάδα.

Επίσης, σπουδαία ονόματα του ΝΒΑ καταθέτουν την άποψή τους για δύο αστέρια του Ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Λα Μάρκους Όλντριτζ και ο Άντονι Ντέιβις μιλούν για το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, τον Έλιοτ Ουίλιαμς, ενώ παίκτες και προπονητές των Νάγκετς αναφέρονται στον Κώστα Παπανικολάου του Ολυμπιακού.

Όλα αυτά το βράδυ της Τρίτης στο Pick & Roll στις 20.00, που αυτή την εβδομάδα έρχεται ‘συστημένο’ από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags