Facebook Pixel Σίλβα δεν μιλάμε δεν μιλάμε αλλά με Καμπιάσο, Τσόρι και Κασάμι τα παίρνεις αυτά τα ματς
Ποδόσφαιρο
| 2016-02-19 00:45:00

Σίλβα δεν μιλάμε δεν μιλάμε αλλά με Καμπιάσο, Τσόρι και Κασάμι τα παίρνεις αυτά τα ματς

Σίλβα δεν μιλάμε δεν μιλάμε αλλά με Καμπιάσο, Τσόρι και Κασάμι τα παίρνεις αυτά τα ματς

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να παίξει μπάλα της προκοπής και γυρνά από το Βέλγιο φορτωμένος με την ήττα. Δεν είναι καταστροφή το 1-0, είναι, όμως ένα αποτέλεσμα που δείχνει ότι κάτι πρέπει να αλλάξει γρήγορα στην ομάδα. Γράφει ο Μπαμ και Κάτω

Οι παίκτες του Σίλβα μπήκαν ξανά νευρικοί και χωρίς να μπορούν να φτιάξουν φάσεις της προκοπής απέναντι σε μια ομάδα που ήταν πολύ καλή από την μέση και μπροστά αλλά στην άμυνα είχε σημαντικά προβλήματα.

Μόνο η αριστερή πτέρυγα του Ολυμπιακού φάνηκε να λειτουργεί με τους Μαζουάκου και Ντουρμάζ. Ο Τζίμι ήταν και αυτός που δημιούργησε τη μεγάλη ευκαιρία νωρίς στο πρώτο ημίχρονο αλλά… Κατάφερε ο μπαγάσας ο Ιντέγε να τη στείλει εξ επαφής στο δοκάρι.

Φανερό ήταν ότι ο Ολυμπιακός έπρεπε να αλλάξει κάτι στη μεσαία γραμμή για να μπορέσει να λειτουργήσει και από τον άξονα. Στον πάγκο ήταν οι Κασάμι, Τσόρι και Καμπιάσο… Παρ’ όλα αυτά θα μπορούσε ο Θρύλος να μπει μπροστά στο σκορ αν ο ρέφερι έβλεπε το χέρι στην κεφαλιά του Μιλιβόγεβιτς κι έδινε το πέναλτι. Πεναλτάκια μας τον έλεγαν, καρτάκιας αποδείχθηκε ο τύπος.

Ο Λούκα χάνει και την πρώτη ευκαιρία του Ολυμπιακού με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Κι εκεί που λες ότι θα πάρει η ομάδα τα πάνω της η άμυνα του Ολυμπιακού θυμίζει παλιές κακές εποχές και κάνει δώρο το 1-0 στους Βέλγους.

Ο Ρομπέρτο κάνει λάθος στην έξοδό του και ουσιαστικά κάνει ασίστ στον αντίπαλο σέντερ φορ. Τι να πεις, όμως, για τον Ισπανό. Έχει κι αυτός δικαίωμα στο κακό βράδυ. Κακό βράδυ ήταν και για τον Φορτούνη. Δεν μπόρεσε να σηκώσει το βάρος στον άξονα και εξέθεσε και τον Σίλβα που άργησε πολύ να ρίξει στη μάχη τον Τσόρι. Άσε που μόλις το πήρε απόφαση έβγαλε λάθος παίκτη.

Να το πω στο φινάλε γιατί θα σκάσω… Κάποια κακομαθημένα παιδάκια από τον Ολυμπιακό του Βελγίου θα πρέπει να καταλάβουν σε ποια ομάδα παίζουν και σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να δίνουν την ψυχή τους. Αυτά!

Πηγή: sportit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags