Facebook Pixel Οριστικό: 'Εκλεισε 5άρι ο Παναθηναϊκός!
| 2016-02-19 13:18:00

Οριστικό: 'Εκλεισε 5άρι ο Παναθηναϊκός!

Οριστικό: 'Εκλεισε 5άρι ο Παναθηναϊκός!

Συμπληρώθηκε το παζλ των χειμερινών μεταγραφών στον Παναθηναϊκό αφού μετά τους Χέινς και Ουίλιαμς, τελείωσε το θέμα και με τον αθλητικό ψηλό. Για ποιον πρόκειται;

Αυτό που ακουγόταν χθες (18/2) στο ρεπορτάζ του μπασκετικού Παναθηναϊκού επιβεβαιώθηκε σήμερα, καθώς οι Πράσινοι συμφώνησαν οριστικά με τον Αμερικανό σέντερ, Βινς Χάντερ.

Ο 22χρονος (2.03 μ.)πάουερ φόργουορντ/σέντερ είναι ο παίκτης που έψαχνε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς για να συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την γραμμή των ψηλών, αφού πρόκειται για έναν παίκτη με πλούσια αθλητικά προσόντα.

Η συμφωνία του με το "τριφύλλι" ολοκληρώθηκε σήμερα και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση, η οποία αναμένεται μέσα στην ημέρα.

Ο Χάντερ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στους Reno Bighorns του NBA Development League κάνοντας εξαιρετική σεζόν. Συγκεκριμένα, σε 32 αγώνες έχει 21.8 πόντους, 11.3 ριμπάουντ, 1.5 κόψιμο ανά αγώνα ενώ μέτρησε περισσότερα από 20 νταμπλ-νταμπλ!

Έτσι, μετά τους Μαρκίς Χέινς και Έλιοτ Ουίλιαμς, ο Παναθηναϊκός αποκτά έναν ακόμα Αμερικανό και είναι σίγουρο πως θα παρουσιαστεί πολύ αλλαγμένος και βελτιωμένος στο δεύτερο μισό του Τοπ-16 της Ευρωλίγκας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags