Facebook Pixel Κλοπ: «Tέτοια παιχνίδια είναι αντάξια μας»
| 2016-02-26 19:40:00

Κλοπ: «Tέτοια παιχνίδια είναι αντάξια μας»

Κλοπ: «Tέτοια παιχνίδια είναι αντάξια μας»

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την κλήρωση της Λίβερπουλ στο Europa League.

Η κληρωτίδα του Europa League είχε… κέφια και έφερε αντιμέτωπες τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη “φάση των 16”, θυμίζοντας κάτι από… Champions League!


Tέτοια παιχνίδια γεμίζουν με ενθουσιασμό τους ουδέτερους, ωστόσο συνήθως “πονοκεφαλιάζουν” τους προπονητές, οι οποίοι θα προτιμούσαν να αποφεύγουν τα ντέρμπι, τουλάχιστον μέχρι τις πιο προχωρημένες φάσεις της εκάστοτε διοργάνωσης. Σωστά; Λάθος, τουλάχιστον όσον αφορά τον Γιούργκεν Κλοπ!


Ο Γερμανός προπονητής των “ρεντς” δήλωσε πως η Γιουνάιτεντ ήταν η κλήρωση που επιθυμούσε, κάτι το οποίο είχε φανερώσει και στους συνεργάτες του πριν από την κλήρωση!


Ο δημοφιλής τεχνικός τόνισε ότι τέτοια ματς είναι αντάξια της ιστορίας και της δυναμικής της Λίβερπουλ. Επίσης, υποστήριξε πως σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, άρα δεν υπάρχει λόγος να τον απασχολεί το όνομα του αντιπάλου.


Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ για την κλήρωση:


«Είναι κάτι το θαυμάσιο. Τέτοια παιχνίδια είναι αντάξια μας. «Δεν θα είναι εύκολο αλλά μπορείτε να ρωτήσετε τους συνεργάτες μου. Με ρώτησαν «ποιον θέλεις;» και εγώ απάντησα: «την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»».


«Νομίζω ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Απέναντι τους στο Άνφιλντ είχαμε ένα καλό παιχνίδι αλλά χάσαμε με 1-0. Τώρα η ζωή μας δίνει την ευκαιρία να τα πάμε καλύτερα. Θα προσπαθήσουμε. Σε αυτόν τον γύρο δεν υπήρχε καμία περίπτωση να έχουμε εύκολα παιχνίδια σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης, αλλά νομίζω ότι το να κληρωθούμε με την Γιουνάιτεντ ήταν κάτι πολύ καλό»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags