Facebook Pixel "Κάντε υπομονή για τον Χάντερ"
| 2016-02-29 22:42:00

"Κάντε υπομονή για τον Χάντερ"

"Κάντε υπομονή για τον Χάντερ"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εξήγησε πώς οι προσθήκες των Χέινς και Ουίλιαμς έχουν βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και συνέστησε υπομονή για τον τρίτο της παρέας, Βινς Χάντερ.

Αναλυτικά:

"Κάναμε σοβαρή προσέγγιση απ' την αρχή έως το τέλος. Ήταν συνέχεια της μέχρι τώρα δουλειάς μας. Κάθε ημέρα είναι και καλύτερη για εμάς αναφορικά με τους νεοαποκτηθέντες παίκτες, αρχίζουν να μας βοηθούν να ξεκουράζουμε κάποιους άλλους. Χρειαζόμαστε την ενέργεια για την Ευρωλίγκα. Οι 29 ασίστ είναι πολλές και δείχνουν πως ήμασταν ομαδικοί και μπορούμε να "χτίσουμε" σ' αυτό" είπε στη συνέντευξη Τύπου της 21ης αγωνιστικής (94-56 επί του Λαυρίου στο ΟΑΚΑ) της Α1 ο 48χρονος Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος μίλησε και για...

...το σήμα κατατεθέν του Παναθηναϊκού, την άμυνα: «Ο Μπολντς μας δημιούργησε προβλήματα, σκόραρε πολλούς πόντους, ξέραμε πως θα 'ταν το "κλειδί". Ομοίως κι ο Γιανγκ, ο οποίος έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά περιορίσαμε αμφότερους στη συνέχεια. Διατηρήσαμε την πίεση σε υψηλό επίπεδο. Γι' αυτό χρειαζόμαστε ενέργεια, υγεία και να μάθουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

...το πόσο δύσκολο μετά από μία νίκη όπως αυτή επί της Φενέρ να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες του σε μία ομάδα με αντίπαλο όπως το Λαύριο: «Είναι δύσκολο. Αλλά είμαστε ώριμη ομάδα κι όλοι επαγγελματίες. Το μόνο που είπα στους παίκτες ήταν "σοβαρή προσέγγιση". Τη Φενέρ την ξεχάσαμε αμέσως. Κάθε επόμενη αναμέτρηση στην Ευρωλίγκα είναι κρίσιμη για εμάς, ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Για το αν σχεδιάζει νέες αλλαγές στο ρόστερ εν όψει Τελικού Κυπέλλου και πότε θα ντεμπουτάρει κι ο Βινς Χάντερ: «Οι παίκτες που μας έφτασαν στον τελικό θα 'ναι στο παρκέ, πλην Πάβλοβιτς (εκτός ελληνικών διοργανώσεων). Ο Χάντερ έχει κάνει μόνο 4 προπονήσεις, είναι δύσκολο στα 21 χρόνια του να μπει αμέσως. Πρέπει να 'μαστε όλοι υπομονετικοί. Απ' ό,τι έχω δει, οι αλλαγές μάς άλλαξαν προς το καλύτερο. Θα προχωράμε ημέρα με την ημέρα επ' αυτού. Αλλά η αλήθεια είναι πως οι Χέινς & Ουίλιαμς μας έχουν βοηθήσει να εξελιχθούμε και να χρησιμοποιήσουμε και νεότερους παίκτες, όπως ο Παπαγιάννης, ο οποίος πρέπει να επωφεληθεί απ' αυτό και να γίνει ακόμη καλύτερος».

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Παπαγιάννης σχολίασε: «Αρχίσαμε πολύ δυνατά και συγκεντρωμένα. Παίξαμε καλά άμυνα και τρέξαμε αιφνιδιασμό. Το Λαύριο ήθελε να παρουσιαστεί όσο πιο ανταγωνιστικό μπορούσε. Καλή συνέχεια. Όσο για εμάς, κοιτάμε την αναμέτρηση στη Μάλαγα"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags