Facebook Pixel Σαββίδης: «Μαρινάκη φύγε, δεν θα πάμε Αθήνα»!!
| 2016-03-02 23:34:00

Σαββίδης: «Μαρινάκη φύγε, δεν θα πάμε Αθήνα»!!

Σαββίδης: «Μαρινάκη φύγε, δεν θα πάμε Αθήνα»!!

Τρομερή επίθεση σε ΕΠΟ, Αθήνα και Μαρινάκη. «Να φύγουν από το ποδόσφαιρο»! Απείλησε ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα έρθει στο Γ. Καραϊσκάκης και κατηγόρησε τον Παππά για τα επεισόδια.


Ξέσπασμα του Ιβάν Σαββίδη σε δηλώσεις του, μετά τα όσα συνέβησαν στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ τα έβαλε με την ΕΠΟ, απαίτησε την παραίτηση Γκιρτζίκη, αλλά και να ξαναπαιχτεί το παιχνίδι, διαφορετικά η ομάδα του δεν θα κατέβει στη ρεβάνς. Παράλληλα, ο ηγέτης του Δικεφάλου του Βορρά ζήτησε ξένους διαιτητές στα ντέρμπι!

«Να ζητήσω συγγνώμη μπροστά σε όλους. Δυστυχώς δεν βλέπουμε καμιά θετική κίνηση προς τα μπροστά. Στη Νέα Υόρκη είπα μια φράση που δυστυχώς δεν κατάλαβαν κάποιοι. Σήμερα είναι το αθηναϊκό ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο όλη της Ελλάδας. Θεωρώ, ότι σε αυτό πρέπει να τεθεί ένα τέλος. Δεν μπορούν τέτοιοι διαιτητές να βγαίνουν στο γήπεδο. Δηλώνω τώρα, ότι απαιτώ να απομακρύνουν από το ποδόσφαιρο όλους τους διαιτητές που βάζουν τον εαυτό τους πάνω από το νομό. Απαιτώ τον Γκιρτζίκη να παραιτηθεί Μεταφέρω τα χαιρετίσματα μου στο Λονδίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες μου, ο Μαρινάκης είναι εκεί. Θεωρώ ότι πρέπει να σταματήσει αυτά τα απαράδεκτα πράγματα είτε να φύγει απότο ποδόσφαιρο»., δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Αυτό το παιχνίδι πρέπει να επαναληφθεί με έναν διεθνή διαιτητή, από το εξωτερικό. Αλλιώς εμείς δεν θα πάμε στην Αθήνα στο δεύτερο παιχνίδι. Ανεξαρτήτως της τιμωρίας που θα υποστούμε, δεν αλλάζω τη θέση μου. Προειδοποιώ τους διαιτητές μην παίζετε με τη φωτιά. Οι ενέργειες σας οδηγούν σε ποινικά αδικήματα στον αγωνιστικό χώρο. Οδηγούν σε καταστροφικές συνέπειες. Δεν ξέρω τί ύψους ζημιά προκάλεσαν οι φίλαθλοι που προκάλεσε ο διαιτητής. Για ποιον λόγο η Πολιτεία δεν αναλαμβάνει την ευθυνη;.

Πως είναι δυνατόν σε ένα γεμάτο γήπεδο, μπροστά σε 30000 κόσμο, ο διαιτητής να θεωρεί ότι αυτός είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος και... «ό,τι γουστάρω κάνω;”. Δεν φοβούνται ούτε θεό, διάβολο. Για πρώτη φορά στη ζωή μου παρακολουθούσα όλα αυτά και άρχισα να ντρέπομαι για τη σχέση μου με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλω η Αθήνα να τα ακούσει αυτά. Δεν επιτρέπεται να υπάρχει ποδόσφαιρο μόνο στην Αθηνα. Τα αποφάγια της Αθήνας τα πετάνε στους υπόλοιπους. Αν έχετε τη δυνατότητα να αντισταθείτε, πάρτε την απόφαση σε όλα τα ντέρμπι να σφυρίζουν ξένοι διαιτητές. Αν η Ομοσπονδία αν δεν μπορεί, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναλαμβάνει τα έξοδα. Δεν ανεχόμαστε να μας κοροϊδεύουν. Δεν δικαιολογούμε τους φιλάθλους για τα επεισόδια, αλλά είμαστε άνδρες και κάτι πρέπει να μας θίγει».


Στη συνέχεια μίλησε για προβοκάτσια και ζήτησε από την Πολιτεία να ασκήσει ποινική δίωξη κατά των διαιτητών, υποστηρίζοντας ότι συνειδητοποιημένα προκαλούν βία.

Καταλήγοντας δήλωσε: «Στέλνω χαιρετίσματα και συγχαρητήρια σε όλους εκείνους που θεωρούν ότι παρόμοια πράγματα είναι συνηθισμένα στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ και να μείνει μόνος, θα συνεχίσει να μάχεται ενάντια. Αυτοί δεν πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Οκτώβρη για να φύγουν. Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, να είναι άνθρωπος απο Θεσσαλονίκη. Ζητώ συγγνώμη σε εκείνους τους φιλάθλους, η διάθεση των οποίων έχει χαλάσει. Ζητώ συγγνώμη σε όσους επιθυμούν την κάθαρση του ποδοσφαίρου. Δυστυχώς ορισμένοι διαιτητές σπάνια κοιτούν στον καθρέπτη για να έχουν καθαρή συνείδηση.

Η θέση του ΠΑΟΚ δεν θα αλλάξει ακόμα και αν μας βγάλουν από το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags