Facebook Pixel Τα mind games για την παραμονή Πογιέτ
| 2016-03-07 20:35:00

Τα mind games για την παραμονή Πογιέτ

Τα mind games για την παραμονή Πογιέτ

Είναι δεδομένο, πως όλα όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα, έκαναν τον Γκουστάβο Πογιέτ να αναρωτηθεί πολλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οπως και να έχει, του στερήθηκε η δυνατότητα να παλέψει για κάτι για το οποίο είχε έρθει στην ΑΕΚ. Την κατάκτηση ενός τίτλου.

Ο Ουρουγουανός προπονητής ήταν προβληματισμένος για την κατάσταση στο χώρο, μιας και αλλιώς το έχει μάθει το άθλημα. Αυτός εξάλλου, ήταν και ο λόγος που από μικρή ηλικία έφυγε από την πατρίδα του και έφτιαξε σούπερ όνομα σε Γαλλία, Ισπανία και Αγγλία.

Είναι επίσης δεδομένο πως ο Πογιέτ βρήκε στην ΑΕΚ πράγματα που του αρέσουν. Του άρεσε το κλαμπ, οι άνθρωποι στην ομάδα, έχει σχέση επικοινωνίας με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση. Για το καλό της ομάδας.

Ολα αυτά που συνέβησαν, σίγουρα, δεν είναι υπέρ της ΑΕΚ στην προσπάθεια που θα κάνει για να διατηρήσει στον πάγκο της τον Πογιέτ. Παρόλα αυτά, στην «Ένωση» είναι άπαντες αποφασισμένοι προκειμένου ο Ουρουγουανός τεχνικός στην κουβέντα που θα γίνει- το πιο πιθανό πλέον πριν την έναρξη των πλέι οφ μια και δεν υπάρχει ο στόχος του Κυπέλλου- να πειστεί ότι θα είναι ότι καλύτερο και για τον ίδιο να παραμείνει στην Αθήνα και να επεκτείνει το συμβόλαιό του για ακόμα δύο χρόνια.

Εξάλλου, υπάρχουν…άσοι στο μανίκι της ΑΕΚ. Πρώτα απ΄όλα το γεγονός ότι ο Πογιέτ θα είναι το αφεντικό στη διαχείριση του ρόστερ και της δημιουργίας της ομάδας την επόμενη σεζόν ενώ φυσικά θα παίξει ρόλο και η αύξηση του μπάτζετ από την στιγμή που εδώ και καιρό δημόσια ο ίδιος έχει θέσει ως στόχο της επόμενης χρονιάς το αυτονόητο. Την κατάκτηση δηλαδή τίτλων και την επικράτηση απέναντι στον Ολυμπιακό.

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags