08/03/16 - 15:18

Πάει στη Λίγκα ο Μελισσανίδης

Σε εγρήγορση βρίσκονται άπαντες της ΑΕΚ αναφορικά με τις εξελίξεις σε επίπεδο θεσμών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πάει στη Λίγκα ο Μελισσανίδης
30.476views 0shares

Στις 4 είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση στη Λίγκα έπειτα από την πρόσκληση που απεύθυνε πριν από λίγες ημέρες ο Μποροβήλος. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, ο Δημήτρης Μελισσανίδης – αν και από το πρωί είχε πρόγραμμα γεμάτο από ραντεβού – σκοπεύει να παραστεί στη Λίγκα και να εκπροσωπήσει την ΑΕΚ σε αυτήν την πρώτη «μάχη» με το σύστημα.

Ο Μελισσανίδης δέχτηκε πολλές εισηγήσεις από συνεργάτες του τις τελευταίες ημέρες και αρκετές εξ αυτών τον συμβούλευαν να μην παραστεί. Ωστόσο, όλες οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν πως ο «τίγρης» σκοπεύει να είναι εκεί, για να δώσει άλλη βαρύτητα στο όλο σκηνικό. Στην ΑΕΚ παρακολουθούν τις εξελίξεις και περιμένουν τις επόμενες κινήσεις και αναφορικά με την πρωτοβουλία Κοντονή για συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων ομάδων.

Βέβαια, ακόμα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο προς την πλευρά της ΑΕΚ από τον Υφυπουργό και άρα δεν μπορεί να υπάρξει και κάποια συγκεκριμένη θέση της Ενωσης επί του θέματος. Είναι γεγονός πάντως, πως η ΑΕΚ αντιμετωπίζει θετικά κάθε πρωτοβουλία που οδηγεί προς την επίτευξη κάθαρσης. Ετσι κι αλλιώς, αυτός είναι ο αταλάντευτος στόχος που έχει τεθεί εξ αρχής από την «κιτρινόμαυρη» ηγεσία.

Πηγή: enwsi.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ