Facebook Pixel Νέα «βόμβα» Σάββα για Σαββίδη και Τούντορ!!
| 2016-03-08 22:06:00

Νέα «βόμβα» Σάββα για Σαββίδη και Τούντορ!!

Νέα «βόμβα» Σάββα για Σαββίδη και Τούντορ!!

Ο Θεοδωρίδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, μετά το ΔΣ της Λίγκας, αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ για τον Κροάτη προπονητή.

Ποιο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ και ποιοι… τσακωμοί Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ; Την είδηση της ημέρας, που σύμφωνα με τον ίδιο ισχύει, έδωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της Λίγκας αποκάλυψε πως ο Ιβάν Σαββίδης έδιωξε τον Ιγκόρ Τούντορ!

Συγκεκριμένα, φεύγοντας από τα γραφεία της Λίγκας, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε: «Ο καθένας έχει τις απόψεις του, εμείς έχουμε πάρει το πρωτάθλημα, είμαστε στον τελικό του κυπέλλου είτε το θέλετε, είτε όχι. Εγώ σέβομαι τη γνώμη καθενός, αλλά πείτε μου, ο Ολυμπιακός έχει ή δεν έχει την καλύτερη ομάδα; Είναι αχτύπητος, όπως δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, όπως είπε καλά λόγια και για τον Φορτούνη και για αυτό τον έδιωξαν. Πως να αμφισβητήσεις τον Ολυμπιακό όταν είναι 30 βαθμούς πάνω από τον ΠΑΟΚ, 20 από την ΑΕΚ και 25 από τον Παναθηναϊκό; Δεν έγινε το ματς με τον Ηρακλή κι αυτό είναι πρόβλημα για εμάς, βγαίνει η ομάδα εκτός ρυθμού».

Η ατάκα αυτή άναψε …φωτιές και άμεσα διαψεύστηκε από την Θεσσαλονίκη, ωστόσο πριν από λίγο, με νέα τοποθέτηση του ο κύριος Θεοδωρίδης, επανέλαβε πως την απόλυση Τούντορ, του την «μαρτύρησε» ο ίδιος ο Σαββίδης!!

Μιλώντας στον «Sport24radio», ανέφερε χαρακτηριστικά για αυτό το θέμα: «O κύριος Σαββίδης το είπε, στην αίθουσα μέσα. Έλεγε για τον ΠΑΟΚ διάφορα και εγώ του είπα, θα σας διαψεύσω. Παραδέχεστε πως είναι καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός;

Τότε ο Σαββίδης μου είπε, εγώ δεν το παραδέχομαι, Ε, τότε του είπα για τον Τούντορ και τις δηλώσεις του για τον Ιντέγιε και τον Φορτούνη. Και εκεί μου είπε πως έχει φύγει, θα φύγει από τον ΠΑΟΚ. Κάτι τέτοια… Τι φωτιές να ανάψω; Εγώ την αλήθεια λέω πάντα»!

Και ξαναλέμε: Tρολιά ή είδηση της χρονιάς;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags