Facebook Pixel Τεράστια έκπληξη Στραματσόνι ενόψει Ολυμπιακού!
| 2016-03-12 21:34:00

Τεράστια έκπληξη Στραματσόνι ενόψει Ολυμπιακού!

Τεράστια έκπληξη Στραματσόνι ενόψει Ολυμπιακού!

Ποιον ποδοσφαιριστή, που ήταν βασικός και εξαιρετικός στο τελευταίο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, άφησε εκτός αποστολής ο Ιταλός κόουτς;
 

Η απουσία του Τελάντερ, λόγω ίωσης, από το αυριανό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, δεν είναι η μοναδική.

Ο Αντρέα Στραματσόνι επιφύλασσέ και άλλες εκπλήξεις με την ανακοίνωση της αποστολής, καθώς «έκοψε» από το παιχνίδι με τους Πειραιώτες έναν ποδοσφαιριστή, που σύμφωνα με όσα είδαμε στο ματς με τον Ατρόμητο, αλλά και τα τελευταία ρεπορτάζ, λογιζόταν ως βασικός!

Αναφερόμαστε στην απουσία του Εβαντζελίστα, ο οποίος έμεινε εκτός για λόγους τακτικής, παρότι είχε θετική εμφάνιση και θεωρούνταν ως ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του Τριφυλλιού. Εκτός έμειναν και οι Μαρινάκης, Χουχούμης, αλλά και ο Σέρχιο Σάντσεθ, παρότι ο Ισπανός προπονείται κανονικά εδώ και ένα δεκαήμερο...

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι τέθηκαν οι Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Μολέντο, Μέστο, Νάνο, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Βιγιαφάνιες, Πράνιτς, Εσιέν, Λουντ, Βλαχοδήμος Π., Πέτριτς, Μαμούτε, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Καλτσάς και Λέτο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags