Facebook Pixel Τινάζει την μπάνκα ο Γεράνιος! Συνεχίζει το σερί των επιτυχιών με το φοβερό 13/13!
| 2016-03-13 14:15:00

Τινάζει την μπάνκα ο Γεράνιος! Συνεχίζει το σερί των επιτυχιών με το φοβερό 13/13!

Τινάζει την μπάνκα ο Γεράνιος! Συνεχίζει το σερί των επιτυχιών με το φοβερό 13/13!

Διαβάστε τα σημερινά του προγνωστικά για σίγουρο ταμείο! 

Χαιρετώ τους αναγνώστες του Σκύλου! Το σερί καλά κρατεί και αισίως φτάσαμε τα 13 συνεχόμενα παιχνίδια που έφεραν την επιβεβαίωση και μας έδωσαν κέρδος. Φυσικά αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ,αλλά η τσέπη γέμισε και συνεχίζουμε δυναμικά για να κυλήσει ο Μάρτης σε υψηλό πρόσημο. Δεν χρονοτριβώ άλλο,επειδή τα ματς είναι αρκετά οι αναλύσεις θα είναι λίγο πιο περιληπτικές. Καλή επιτυχία σε όλους και καλή Σαρακοστή..

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ 1 DNB 1,40 (στον Stoiximan)

 Πολύ κλειστά τα μεταξύ τους παιχνίδια φέτος,τα προηγούμενα 3 έληξαν με λίγα γκολ και όλα στην γραμμή του 0-1 σύνολο τερμάτων. Ο Γηραιός μπορεί να έρχεται από απραξία 2 εβδομάδων, αλλά με νίκη σήμερα κόντρα στην Βέροια ενισχύει τις πιθανότητες του για κατάληψη μίας ευρωπαικής θέσης και συν τοις άλλοις είναι αήττητος 9 ματς το Καυτατζόγλοιο. Η Βέροια θέλει ακόμα κάποιους βαθμούς να σωθεί και εκτιμώ ότι μπορεί να τους βρει τις προσεχείς αγωνιστικές στην έδρα της. Διαθέτει την χειρότερη επίθεση και βρίσκεται σε διαρκή κάθοδο,ούσα χωρίς νίκη επί 8 διαδοχικές αγωνιστικές.

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 1 1,50 (στον Stoiximan)

Προημιτελική φάση για το Fa Cup και ο στόχος του Κυπέλλου είναι ο μοναδικός και ο πλέον εφικτός για τον Βενγκέρ την τρέχουσα χρονιά, αφού στο Πρωτάθλημα η διαφορά των 8 βαθμών δύσκολα θα καλυφθεί και στο Τσάμπιονς Λιγκ ο αποκλεισμός από την Μπάρτσα είναι προ των πυλών. Η Άρσεναλ ξεμπούκωσε κόντρα στην Χαλ και επικράτησε με 4-0, η Γουότφορντ έχει σοβαρό πρόβλημα στο γκολ και δείχνει ότι δεν μπορεί να βάλει σε μπελάδες τους Κανονιέρηδες.

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -3,5 2 1,40 (στον Stoiximan)

 Η Αεκ βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας,πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία φέτος παρά τις συνεχείς αλλαγές στο ρόστερ και το σερί της τερματίστηκε στο Αλεξάνδρειο, όπου ηττήθηκε στον πόντο από τον φορμαρισμένο Άρη. Ο Ολυμπιακός μετά την τραγική ήττα του στην Γερμανία από την Μπάμπεργκ καλείται να μαζέψει τα κομμάτια του και να ανασυγκροτηθεί, ώστε να μην κάνει καμιά γκέλα και χάσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Δεν βλέπω μεγάλη διαφορά νίκης, αλλά η νίκη του Ολυμπιακού είναι πολύ πιθανή.

ΦΕΝΕΡ - ΚΑΙΣΕΡΙΣΠΟΡ 1 1,40 (στον Stoiximan)

 Δύσκολα θα χάσει βαθμούς η Φενέρ εντός έδρας και συγκεκριμένα από την Καισέρι. Το πρωτάθλημα είναι στην πλέον κρίσιμη καμπή του, ακολουθεί ματς με την Γαλάτα και οι φιλοξενούμενοι δεν αποτελούν μεγαθήριο για να σκοντάψει η ομάδα του Περέιρα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται μέσα σε όλους τους στόχους τους και στο Σαράτσογλου έχουν να χάσουν πάνω από 1 χρόνο, έχοντας την καλύτερη αμυντική επίδοση φέτος. Οι φιλοξενούμενοι μείνανε άσφαιροι στα 4 από τα 6 τελευταία τους παιχνίδια και το συγκεκριμένο παιχνίδι το έχουν σβήσει από το πρόγραμμα τους για βαθμό.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΡΟΜΑ 2 1,85 (στον Stoiximan)

 Η Ρόμα δείχνει να ανεβαίνει αγωνιστικά και να έχει βρει και πάλι ρυθμό, είναι στο χέρι της να περάσει από το Ούντινε και να πάει χωρίς βαθμολογικές απώλειες την άλλη εβδομάδα στο κρίσιμο ματς με την Ίντερ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση και στο εσωτερικό τους υπάρχει ένα κλίμα πολεμικό, με τον πρόεδρο να είναι έτοιμος να διώξει τον κόουτς τους, σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος.

ΣΤΟΥΡΜ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ Χ2 3,40 / 3,70 (στον Stoiximan)

 Έχει αξία εδώ η κόντρα βάσει αποδόσεων αρχικά. Εν συνεχεία βλέπεις πως οι χθεσινοί μνηστήρες της Αούστρια γκέλαραν και με νίκη μπαίνει ξανά στο κόλπο για την διεκδίκηση του τίτλου. Οι φιλοξενούμενοι έχουν την παραγωγική επίδοση στα εκτός έδρας παιχνίδια και την μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών, σε αντίθεση με την Στουρμ που χωλαίνει τελευταία και θα έχει και τον Σικ εκτός, τον κορυφαίο μέσο της.

ΝΤΝΙΕΠΡ - ΣΑΧΤΑΡ 2 1,70 (στον Stoiximan)

 Στοίχημα κινήτρου εδώ καθαρά, καθώς στο Πρωτάθλημα Ουκρανίας η Ντιναμό με την Σαχτάρ θα πάνε χέρι χέρι ως τό τέλος για την κατάκτηση της Κούπας. Η Ντιναμό την περασμένη εβδομάδα δεν στραβοπάτησε απέναντι στην Ντνιέπρ και το ίδιο πρέπει να πράξει σήμερα και η Σαχτάρ, η οποία έρχεται από μεσοβδόμαδο ευρωπαικό παιχνίδι κόντρα στην Άντερλεχτ, θα παίξει χωρίς τον Τάισον, αλλά έχει τις λύσεις για να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο.

του Γιώργου Γεράνιου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags