Facebook Pixel Καμπιάσο: "Αγχώθηκα με τον διαιτητή"!
| 2016-03-13 23:38:00

Καμπιάσο: "Αγχώθηκα με τον διαιτητή"!

Καμπιάσο: "Αγχώθηκα με τον διαιτητή"!

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα», τόνισε πως το γκολ του Παναθηναϊκού τους αποσυντόνισε λίγο όμως στην επανάληψη η ομάδα έδειξε πόσο ήθελε τη νίκη

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος μετά από τη νίκη, είναι πολύ σημαντικό γιατί ξέρω τι σημαίνει για τους φιλάθλους μας αυτή η νίκη.

Πρέπει να σεβόμαστε τη δουλειά μας και δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να είμαστε χαλαροί και δεύτερον θα πρέπει να σεβόμαστε το σύλλογο, γιατί είμαστε σε μία ομάδα που θέλει πάντα τη νίκη.

Ένα τόσο γρήγορο μας τάραξε την ισορροπία τόσο σε εμάς όσο και στον κόσμο. Είναι δύσκολο να μείνεις συγκεντρωμένος. Στην επανάληψη το πιστέψαμε, ο Παναθηναϊκός αφοσιώθηκε στην άμυνα και εμείς θέλαμε πολύ τη νίκη.

Το γεγονός ότι δεν επιτρέπονται οι φιλοξενούμενοι αφαιρεί λίγο χρώμα σε σχέση με τα άλλα ντέρμπι, στην Αργεντινή αυτό δεν ισχύει αλλά το πάθος είναι το ίδιο.

Είμαι τυχερός με τα γκολ, η θέση μου δεν είναι να σκοράρω αλλά όταν μου δίνεται η ευκαιρία προσπαθώ να το κάνω. Η αλήθεια είναι ότι αγχώθηκα με τον διαιτητή αλλά αυτό είναι το φυσιολογικό αν υπάρχει διαφωνία.

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν όπως και η πορεία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ, εμείς θα συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια που έρχονται για να τιμήσουμε τη φανέλα αυτής της μεγάλης ομάδας. Θέλω να συγχαρώ τον προπονητή του Πανιωνίου».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags