Facebook Pixel Θησαυρός! Αυτόν θα πουλήσει 7+ μύρια το καλοκαίρι
| 2016-03-15 12:00:00

Θησαυρός! Αυτόν θα πουλήσει 7+ μύρια το καλοκαίρι

Θησαυρός! Αυτόν θα πουλήσει 7+ μύρια το καλοκαίρι

ΠΟΙΟΣ είπε πως τα μεγάλα deal έχουν τελειώσει για τον Ολυμπιακό; Το καλοκαίρι φαίνεται ότι ετοιμάζεται ένα ακόμα...

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προσπάθησαν και κατάφεραν να πετύχουν κάτι πολύ καλό για το όνομα και την ευρωπαϊκή πορεία του κλαμπ τα τελευταία χρόνια: Να αποκτήσουν την ταμπέλα της ομάδας που πουλάει και, μάλιστα, το κάνει ακριβά!

Μία πολύ σημαντική εξέλιξη για τους ατζέντηδες στην Ευρώπη αλλά και σε όλον τον κόσμο, καθώς δεν φτάνει μόνο να πειστεί ένας ποδοσφαιριστής με καλό συμβόλαιο για να έρθει σε μία κορυφαία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Πρέπει να γνωρίζει ότι μέσω του πρωταθλητισμού και του Τσάμπιονς Λιγκ θα έχει τη δυνατότητα να φύγει για ένα καλύτερο πρωτάθλημα!

Μόνο με αυτόν τον τρόπο, σήμερα, πείθονται οι μεγάλοι παίκτες να έρθουν στην Ελλάδα...

Κι αυτό ο Ολυμπιακός το έχει καταφέρει, με αποτέλεσμα να καρπώνεται και τα χρήματα από τις πολύ καλές συμφωνίες που έχει πετύχει...

Από ό,τι φαίνεται, το προσεχές καλοκαίρι ετοιμάζει μία ακόμα τέτοια κίνηση και η πληροφορία για αυτό το ρεπορτάζ, προέρχεται από την Αργεντινή!

Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είναι πολύ προχωρήμενη για τους Πειραιώτες η περίπτωση του Μας, του Αργεντινού αριστερού αμυντικού που έχει προτείνει στην ομάδα ο Γκαλέτι!

Ο παλαίμαχος άσος, μάλιστα, βρέθηκε αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα και είχε επαφές σχετικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού...

Τι δείχνει η περίπτωση του Μας, που φαίνεται πως είναι προχωρημένη; Ότι έχει μπει το νερό στο αυλάκι για να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι ο Μαζουακού!

Που το όνομά του "παίζει" εδώ και 1 - 1,5 χρόνο για μεταγραφή σε μεγάλες ομάδες (π.χ. Ρόμα) και οι "ερυθρόλευκοι" φαίνεται ότι ζητούν ένα ποσό πάνω από 6 - 7 εκ. ευρώ για την παραχώρησή του!

Κάποιες πηγές κάνουν λόγο ακόμα και για 10 μύρια, αλλά όλα αυτά θα φανούν στην πράξη.

Το μέλλον του Μαζουακού φαίνεται ότι είναι μακριά από τον Ολυμπιακό, ενδιαφέρον για την παραχώρησή του υπάρχει και ολα δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους, από τη στιγμή που είναι προχωρημένες οι επαφές για τον αντικαταστάτη του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags