16/03/16 - 00:40

"Έπνιγαν" το κουνέλι Τζέιμς Ντιν και Μάρλον Μπράντο!

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για την ερωτική σχέση του Μάρλον Μπράντο με τον Τζέιμς Ντιν αποκαλύπτει ένα νέο βιβλίο, το "James Dean: Tomorrow Never Comes (Τζέιμς Ντιν: Το αύριο δεν θα έρθει ποτέ).  

"Έπνιγαν" το κουνέλι Τζέιμς Ντιν και Μάρλον Μπράντο!
21.986views 0shares

Οι δύο άνδρες επιδίδονταν σε σαδομαζοχιστικό σεξ, με τον Μπράντο να είναι ο σαδιστής και ο Ντιν ο... υπηρέτης του και μάλιστα του ζητούσε να τον καίει με τσιγάρα.

Άτομα του περιβάλλοντός τους, υποστηρίζουν ότι ο Μάρλον Μπράντο είχε τον απόλυτο έλεγχο της σχέσης και μάλιστα ανάγκαζε τον Τζέιμς Ντιν να τον βλέπει να κάνει σεξ με άλλους άνδρες που μόλις είχε γνωρίσει.

Η σχέση τους ήταν ένα μόνιμο παιχνίδι “της γάτας με το ποντίκι”, με τον Μπράντο να μην ανταποδίδει ποτέ την αγάπη του νεότερου εραστή του και απλώς να τον χρησιμοποιεί για τις σεξουαλικές του ορέξεις.

Στην πρώτη τους συνάντηση, ο Ντιν συστήθηκε στον Μπράντο λέγοντάς του ότι ήταν ο μεγαλύτερος θαυμαστής του και ότι ήταν μπερδεμένος για πολλά ζητήματα, αλλά σίγουρος για το θαυμασμό του για αυτόν.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν για λίγο, μέχρι που κάποια στιγμή σώπασαν και κοιτάχτηκαν στα μάτια. Ο Μπράντο έσκυψε και τον φίλησε, όπως γράφει το βιβλίο.

Ο συγγραφέας του βιβλίου επικαλείται συζητήσεις με πηγές του, αλλά και δημοσιογράφους lifestyle που πλέον έχουν αποσυρθεί και γνώριζαν προσωπικά τον Ντιν.

Το βιβλίο αποκαλύπτει επίσης ότι ο Τζέιμς Ντιν είχε κάνει τρίο με τον Γουόλτ Ντίσνεϊ και τον σκηνοθέτη της ταινίας "Ωραία μου κυρία", Τζορτζ Κούκορ.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK