Facebook Pixel Το μήνυμα Σφαιρόπουλου στον κόσμο!
| 2016-03-19 01:33:00

Το μήνυμα Σφαιρόπουλου στον κόσμο!

Το μήνυμα Σφαιρόπουλου στον κόσμο!

Διαβάστε τι είπε ο κόουτς του Ολυμπιακού για τη νίκη με την Ζαλγκίρις, αλλά και τι ζήτησε από τους φιλάθλους των Πειραιωτών.
 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, μιλώντας για την νίκη της ομάδας του επί της Λαμποράλ Κούτσα. Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε τα εξής: "Είναι μία σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είναι σκληροτράχηλη ομάδα η Ζάλγκιρις και αν βρει ρυθμό μπορεί εύκολα να σου δημιουργήσει προβλήματα. Ήμασταν προσηλωμένοι στην άμυνα για 40 λεπτά και κάναμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια όσον αφορά τα ανασταλτικά μας καθήκοντα, κρατώντας τον αντίπαλο στους 59 πόντους. Η άμυνα ήταν αυτή που μας έδωσε την νίκη.

Βγάλαμε την Ζάλγκιρις εκτός ρυθμού και χαλάσαμε το επιθετικό της παιχνίδι. Είχαν κακά ποσοστά από την καλή μας άμυνα, τόσο στα δίποντα, όσο και στα τρίποντα. Ελέγξαμε τον ρυθμό και είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Είχαμε ένα μικρό πρόβλημα εναντίον ζώνης, αλλά μετά βρήκαμε λύση.  Όταν πήραμε την διαφορά ασφαλείας κερδίσαμε εύκολα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει, τον θέλουμε κοντά μας και στα επόμενα παιχνίδια".

Μάντζαρης: "Ένας ακόμη τελικός το ματς με την Ρεάλ"

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος σχολίασε τα εξής: "Ήταν μία καλή νίκη για εμάς που συνδυάστηκε με καλή άμυνα. Δεχθήκαμε μόλις 59 πόντους, δεν αφήσαμε την Ζάλγκιρις να κάνει το παιχνίδι της και είχαμε προσήλωση στην άμυνα σε όλο το ματς. Το παιχνίδι μας άλλωστε ξεκινά από την άμυνα. Έχουμε το ματς με την Κηφισιά και ακολούθως έχουμε έναν ακόμη τελικό κόντρα στην Ρεάλ που πρέπει να τον κερδίσουμε στο ΣΕΦ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags