Facebook Pixel Απίστευτη ατάκα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ!!
| 2016-03-21 18:38:00

Απίστευτη ατάκα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ!!

Απίστευτη ατάκα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ!!

Παλαίμαχος άσος αναρωτήθηκε «ποιοι ανεγκέφαλοι λένε ότι φταίει το χόρτο στη Μεσήμβρια για τις θλάσεις» και αποκάλυψε γιατί οι παίκτες δεν θέλουν τη Μεσημβρία…
 

Ο Χρήστος Τερζανίδης μίλησε στον Arena fm  για τον περίφημο αγώνα με τη Μίλαν το 1974, αλλά και για τον τωρινό ΠΑΟΚ και την εικόνα που βγάζει.

Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας τόνισε πως ο Σαββίδης έχει δώσει πολλά εκατομμύρια και ανεβάσει ψηλά τον πήχη, όμως έχει δίπλα του ερασιτέχνες, ενώ τα… έχωσε στους παίκτες, ακόμα και γιατί δεν θέλουν να πηγαίνουν στη Μεσημβρία!

Αναλυτικά όσα είπε στον ArenaFm:

«Είχαμε άγνοια κινδύνου τότε. Είχαμε απέναντι μεγάλες εταιρίες, μεγάλες ομάδες και αντιμετωπίζαμε τα μεγαθήρια. Εμείς ως ερασιτέχνες να παίζουμε με Μίλαν και Μπαρτσελόνα! Απλώς είχαμε πολύ καλή ομάδα και άγνοια κινδύνου. Μέσα στο Μιλάνο μας αδίκησαν. Στο 20′ ο Μπενέτι με χτύπησε στο φρύδι, μάτωσα και με μάζεψαν με τα κουταλάκια.

Μετά εδώ στην Τούμπα έβαζα τα πόδια πιο σκληρά. Φέραμε 2-2 με 45.000 κόσμο. Ήταν μια γιορτή του  ποδοσφαίρου. Δυστυχώς τώρα δεν μπορούμε να πάμε στο γήπεδο. Πάμε ως χώρα σε άγνωστο δρόμο. Βία, ανικανότητα, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει.

Τώρα είναι δύσκολα τα πράγματα στον ΠΑΟΚ. Βλέπετε οι θλάσεις είναι πιο πολλές από τα παιχνίδια. Ο παίκτης τελείωσε για φέτος, ο Μυστακίδης. Ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να έχει ένα τιμ να ασχολείται , να γυμνάζονται. Να μπορεί να γυμναστεί έξτρα ο παίκτης. Έχει μπει τη επιστήμη στο ποδόσφαιρο. Πώς ξοδεύονται έτσι τόσα εκατομμύρια; Και έχει γύρω του ερασιτέχνες ο κύριος Σαββίδης. Ποιοι είναι οι ανεγκέφαλοι που λένε ότι φταίει το χόρτο στη Μεσήμβρια; Κάποιοι παίκτες επειδή μένουν ανατολικά δε θέλουν να πηγαίνουν στη Μεσήμβρια. Εγώ θα τους έκοβα τη γλώσσα.

Να βοηθήσουν όλοι να είναι έτοιμοι για τον νέο προπονητή. Ο κόσμος δεν μπορεί να αντέξει άλλο. Ο κύριος Σαββίδης ανέβασε τον πήχη ψηλά και περιμένει ο κόσμος και την ομάδα. Μην παίζουμε του χρόνου με 5.000 κόσμο.

Τα πλέι οφ είναι στα μέτρα μας. Με καλή ψυχολογία, τώρα που έφυγε ο Τούντορ, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στα πλέι οφ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags