Facebook Pixel Διαζύγιο-έκπληξη με τον προπονητή μεγάλης ομάδας!
Ποδόσφαιρο
| 2016-03-22 23:00:00

Διαζύγιο-έκπληξη με τον προπονητή μεγάλης ομάδας!

Διαζύγιο-έκπληξη με τον προπονητή μεγάλης ομάδας!

Μπορεί να τη γλίτωσε μέσα στη χρονιά, αλλά μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα, είναι σχεδόν αποφασισμένο από το αφεντικό της ΠΑΕ ότι θα χαιρετήσει! Ποιος είναι και γιατί απολύεται;

Αρκετές αλλαγές προπονητών έγιναν και τη φετινή σεζόν στη Σούπερ Λιγκ, όμως ο συγκεκριμένος τη γλίτωσε και όπως φαίνεται θα βγάλει ολόκληρο το πρωτάθλημα, μιας και βρισκόμαστε στην τελική ευθεία.

Βέβαια, από το περασμένο καλοκαίρι ακόμα υπήρχαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για απόλυση, ωστόσο αυτός άντεξε, η ομάδα έφερε κάποια καλά αποτελέσματα και το διαζύγιο δε βγήκε ποτέ.

Το καλοκαίρι πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στη θέση του, καθώς η διοίκηση δεν έμεινε ικανοποιημένη από την πορεία της ομάδας.

Ο λόγος για τον Νίκο Παπαδόπουλο του Ηρακλή, ο οποίος μπορεί να έσωσε εύκολα τον Γηραιό, ωστόσο δεν πλησίασε καν τον μεγάλο στόχο των πλέι οφ, γεγονός που δε θα τον …βοηθήσει καθόλου στον απολογισμό που θα γίνει στο τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, μετά τη βαριά ήττα και την τραγική εμφάνιση στη Λεωφόρο, ο Σπύρος Παπαθανασάκης φαίνεται πως πήρε την απόφασή του για την αλλαγή το ερχόμενο διάστημα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη ενημέρωσε τους άμεσους συνεργάτες του και γι΄ αυτό αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, θα ξεκινήσει η αναζήτηση του νέου τεχνικού.

Άλλωστε, το αφεντικό του Ηρακλή εδώ και καιρό ήταν δυσαρεστημένο με τον Νίκο Παπαδόπουλο, ενώ, όπως ισχυρίζεται, θέλει να φέρει στην ομάδα προπονητή από το …πάνω ράφι, προκειμένου ο Ηρακλής τη νέα σεζόν να πρωταγωνιστήσει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πρόταση-βόμβα Μαρινάκη μπροστά σε Τίγρη και Ιβάν!

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags