Facebook Pixel Η ΕΟΚ θέλει να κάνει Final 8 του χρόνου!!!
| 2016-03-23 18:02:00

Η ΕΟΚ θέλει να κάνει Final 8 του χρόνου!!!

Η ΕΟΚ θέλει να κάνει Final 8 του χρόνου!!!

Η ώρα που όλος ο μπασκετόκοσμος περίμενε με αγωνία έφτασε! Μπορεί να μην το είπε… καθαρά, αλλά το προανήγγειλε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Έρχεται το “Final Eight“, η γιορτή του μπάσκετ, έτσι όπως γίνεται σε όλες τις προηγμένες (μπασκετικά) χώρες.

Γράφει ο Γιώργος Κογκαλίδης

“Αυτά που έγιναν στη Λευκάδα δεν είναι αθλητικό γεγονός. Ο αθλητισμός δεν παράγει βία. Αυτά είναι θέματα του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης. Η βία είναι κοινωνικό φαινόμενο, όχι αθλητικό φαινόμενο” είπε ο πάλαι ποτέ “ισχυρός άνδρας” της ΕΟΚ. Τι άλλο θέλετε να ακούσετε;

Αφού ο αθλητισμός δεν παράγει βία, αφού τα γεγονότα στη Λευκάδα δεν ήταν… αθλητικού ενδιαφέροντος (ίσως να ήταν υγειονομικού και να τα δημιούργησαν δυσαρεστημένοι υπάλληλοι του ξενοδοχείου, οι οποίοι εκνευρίστηκαν από το γεγονός ότι δεν ήταν καλά ψημένο το φιλέτο τους), δεν έχουμε παρά να προχωρήσουμε στη διεξαγωγή Final-8 στους άνδρες του χρόνου.

Σε τελική ανάλυση, ας ασχοληθεί ο Νικόλαος Στεφάνου Τόσκας (Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη), ας πονοκεφαλιάσει ο Δημήτριος Αναγνωστάκης (Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης), επειδή “κάποιοι άνθρωποι έδωσαν ραντεβού θανάτου στη Λευκάδα, δεν τους πήρε χαμπάρι κανένας και δημιούργησαν τα έκτροπα την ώρα που δεν υπήρχαν τα όργανα της τάξης. Όλο αυτό δεν έχει καμία σχέση με το μπάσκετ“, όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Βασιλακόπουλος.

Γιατί να στερηθούμε εμείς τη γιορτή του μπάσκετ, για θέματα που δεν μας αφορούν κατ’ ελάχιστον; Σωστός ο πρόεδρος, η ΕΟΚ έχει να κάνει ΜΟΝΟ με το αθλητικό οργανωτικό μέρος, οι τύποι που σκοτώνονται δεν ανήκουν στο αθλητικό κίνημα, οπότε δεν συντρέχει κανείς λόγος να μην έχουμε του χρόνου Final-8. Μαζί σου πρόεδρε… Τρέλανέ τους!

Πηγή: ebasket.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags