Facebook Pixel Νίκη με υπογραφή "Περο"!
| 2016-03-24 22:45:00

Νίκη με υπογραφή "Περο"!

Νίκη με υπογραφή "Περο"!

Με το γκολ του Περογαμβράκη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ πέρασε νικηφόρα και από το Ρέθυμνο επικρατώντας με 0-1 της Επισκοπής στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 22η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Οι ομιλίτες είχαν και δοκάρι με τον σκόρερ στο 69′.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε νωθρά, όμως σιγά-σιγά ανέβασε ταχύτητα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και ευτύχησε να σκοράρει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με ένα εκπληκτικό σουτ του Περογαμβράκη. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, έγιναν λίγες ευκαιρίες με σημαντικότερη το δοκάρι του Περογαμβράκη στο 69′.

Η Επισκοπή έχασε την πρώτη φάση του αγώνα στο 6ο λεπτό όταν η προσπάθεια του Χαλκιαδάκη σταμάτησε στον Δερμιτζάκη. Ένα λεπτό αργότερα ήταν σειρά του ΟΦΗ να χάσει τη δική του ευκαιρία καθώς το δυνατό σουτ του Μπουρσέλη κατέληξε άουτ.

Στο 11′ ο ΟΦΗ έχασε τον Μπουρσέλη, ο οποίος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Καλέ, όμως ο Βραζιλιάνος έδωσε ενέργεια στην ομάδα του, η οποία κυριάρχησε στη συνέχεια.

Στο 14′ μετά από ωραία ενέργεια του Καλέ, τροφοδότησε τον Σαχινίδη όμως το τελείωμα του τελευταίου δεν ήταν καλό. Ο Σαχινίδης σκόραρε στο 28′, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να διαμαρτύρονται έντονα. Η ηρακλειώτικη ομάδα έχασε δύο ακόμη ευκαιρίες με το σουτ του Περογαμβράκη στο 29′ και το πλασέ του Σαχινίδη στο 40′ και τελικά άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Μετά από σέντρα του Χαντί, ο Περογαμβράκης έπιασε ένα φοβερό σουτ και η μπάλα αφού χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Γεωργίου.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο β’ ημίχρονο και έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 47′ όταν το σουτ του Χαντί κατέληξε άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα, ωστόσο, η Επισκοπή ήταν αυτή που απείλησε με το σουτ του Μηνά να περνά ελάχιστα άουτ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία που δημιούργησε ο ΟΦΗ ήταν στο 69′ όταν το διαγώνιο σουτ του Περογαμβράκη σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Γεωργίου. Στο 70′ το σουτ του Γκεοργκίεφ κατέληξε άουτ για την Επισκοπή, ενώ η τελευταία φάση ανήκε στον ΟΦΗ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Φραγκουλάκη να αστοχεί εξ επαφής.

Επισκοπής: Γεωργίου, Γεωργιάδη, Καψιώτη, Πάτα, Λένγκα, Παπαδήμα, Γούλα, Χαλκιαδάκη, Κωτάτη, Μηνά, Ντινιωτάκη.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Πίτσος, Κώτσιος, Φαζός, Νάστος, Φραγκουλάκης, Χαντί, Μπουρσέλης (11′ Καλέ), Περογαμβράκης, Σαχινίδης.

*Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα στη μνήμη της Αμαλίας Βαρδινογιάννη που κηδεύτηκε την Τετάρτη στην Επισκοπή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags