Facebook Pixel Γνωρίστε το νέο αξεσουάρ για άνδρες καπνιστές, το ηλεκτρονικό τσιγάρο!           
| 2016-04-02 09:00:00

Γνωρίστε το νέο αξεσουάρ για άνδρες καπνιστές, το ηλεκτρονικό τσιγάρο!           

Γνωρίστε το νέο αξεσουάρ για άνδρες καπνιστές, το ηλεκτρονικό τσιγάρο!           

Υπάρχει ένα κομψό, τεχνολογικό αξεσουάρ για τον άνδρα καπνιστή διαφορετικό από τα συνηθισμένα που γίνεται η μόδα της εποχής μας. 

Ένα αξεσουάρ, που μπορείτε να το έχετε πάντα και παντού μαζί σας και διαχέει όμορφες μυρωδιές: Καλώς ήρθατε στον μοντέρνο κόσμο του ηλεκτρονικού τσιγάρου altereGo , ενός  αποτελεσματικού εναλλακτικού τρόπου καπνίσματος, που υπόσχεται να σας αλλάξει τη ζωή!

Εκατομμύρια άνθρωποι πια διακόπτουν τη βλαβερή και - κακά τα ψέματα- πλέον γραφική και απαρχαιωμένη,   για τον δυτικό κόσμο- συνήθεια του καπνίσματος και επιλέγουν το άτμισμα. Η επιστήμη τους δικαιώνει: σύμφωνα με τη νεότερη έρευνα του βρετανικού Υπουργείου Υγείας, το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι κατά 95% λιγότερο βλαβερό από το κάπνισμα!

Επιλέγοντας από μια πλήρη γκάμα συσκευών  ηλεκτρονικών τσιγάρων, με υψηλές επιδόσεις, κομψό design και προσιτές τιμές, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Αφήστε πίσω σας το «παλιό» και περιηγηθείτε σε ένα κόσμο απόλαυσης, με άρωμα κομψότητας!

Δείτε και επιλέξτε τα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά τσιγάρα της altereGo εδώ 

Ή επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα της altereGo εδώ  

Η Ακαδημία της altereGo

Υπάρχει ένας πανεύκολος τρόπος να μάθετε σε λίγα λεπτά όλες τις χρήσιμες λεπτομέρειες για τη νέα σας συνήθεια: Η altereGo καινοτομεί για ακόμη μια φορά και σας παρουσιάζει την πρότυπη διαδικτυακή Ακαδημία της για το άτμισμα! Περιηγηθείτε στην Ακαδημία της altereGoκαι ενημερωθείτε με εύχρηστο και ψυχαγωγικό τρόπο για τα πάντα που αφορούνστο νέο σας αγαπημένο αξεσουάρ, που εκτός από στυλ, σας προσδίδει άποψη και ποιότητα ζωής!

Τα μυστικά της λειτουργίας και των καινοτομιών όλων των νέων μοντέλων ηλεκτρονικών τσιγάρων, καθώς και των εξαρτημάτων τους, αποκαλύπτονται με πιο εύχρηστο και παραστατικό τρόπο από ποτέ!

Η «ίδρυση» της Ακαδημίας altereGo, με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, υπόσχεται να σας ενημερώνει διαρκώς με άμεσο και πλήρως κατανοητό τρόπο, για όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για τα προϊόντα ατμίσματος, ώστε να επιλέξετε ακριβώς τι σας ταιριάζει και καλύπτει τις ανάγκες σας.


Το χιούμορ, το ταμπεραμέντο και η μεταδοτικότητα της ηθοποιού Κατερίνα Χιωτίνη μετατρέπουν την περιήγησή σας στην Ακαδημία από… εκπαίδευση σε ψυχαγωγία! Με μια σειρά μικρών σε διάρκεια και περιεκτικών βίντεο που ανανεώνονται και αυξάνονται διαρκώς, η Ακαδημία αποτελεί το πρώτο σας βήμα στη γνωριμία με τη συνήθεια που υπόσχεται να σας απαλλάξει από το 95% των βλαβερών συνεπειών του καπνίσματος. Απευθύνεται σε νέους αλλά και παλιούς χρήστες, καθώς οι τεχνολογικές καινοτομίες και η εξέλιξη των προϊόντων απαιτούν τη… διαρκή εγρήγορσή σας, ώστε να απολαμβάνετε διαρκώς και με τον καλύτερο τρόπο το άτμισμα.

Επισκεφτείτε την εδώ: http://www.alterego.gr/video-academy

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags