Facebook Pixel Σε όλα τα μέτωπα...
| 2016-04-02 13:10:00

Σε όλα τα μέτωπα...

 Σε όλα τα μέτωπα...

Τα σημερινά προγνωστικά του Γιώργου Γεράνιου για το Στοίχημα στο Sportdog.

Γειά χαρά παίδες και Καλό μήνα σε όλους! Πλέον μετά το απαραίτητο διάλειμμα με τις Εθνικές ομάδες μπαίνουμε στην τελική ευθεία πριν ασχοληθούμε με τα καλοκαιρινά πρωταθλήματα και τις Διεθνείς διοργανώσεις. Πολλά από τα στοιχήματα μας θα έχουν σαν κύριο συστατικό το κίνητρο, αφού η βαθμολογία από εδώ και πέρα παίζει καθοριστικό ρόλο,ωστόσο θα πρέπει να συνοδεύεται και με την ανάλογη τιμή, με τον μπουκ να παίζει άμυνα και να σφάζει πολλές φορές τις αποδόσεις. Σήμερα θα ασχοληθώ και με μπάσκετ, πλήν ποδοσφαίρου,καθώς πιστεύω πως υπάρχουν κάποιες ενδιαφέρουσες εγχώριες αναμετρήσεις! Καλή επιτυχία..

ΠΑΟΚ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ 1 1,60 (στον Stoiximan)

Πολλά ακούγονται όλη την εβδομάδα για τον εν λόγω αγώνα και η παραφιλολογία έρχεται σε πρώτη μοίρα από τους γνωστούς μαιντανούς ξερόλες, λόγω του ότι στους δύο πάγκους έχουμε οικογενειακή σχέση πατέρα-γιου(Μαρκόπουλοι). Ο Πάοκ πήρε διπλό στην Αμαλιάδα στον πρώτο γύρο και με απουσίες και λόγω της επικράτησης του τότε η πιάτσα πιστεύει ότι θα έχουμε ανταλλαγή. Ο Πάοκ με ήττα μπλέκει σε περιπέτειες και κινδυνεύει να χάσει ακόμα και την 6η θέση, αντίθετα με νίκη θα πάει στην Καβάλα με άλλη ψυχολογία και θα αποφύγει εν πολλοίς μία δύσκολη κλήρωση στα πλέι-οφ. Σημαντικό το κίνητρο επιβίωσης των φιλοξενούμενων, οι οποίοι υστερούν σε πάσης φύσεως ισοβαθμία, ωστόσο θα αγοράσω την νίκη του Πάοκ που πιστεύω θα τα δώσει όλα και παραμένει πιο ποιοτικός σαν ομάδα.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΥΜΗ 2 1,44 (στον Stoiximan)

Αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Α2. Ο Ηρακλής υποδέχεται την Κύμη σε ένα πολύ δύσκολο αγώνα και το άγχος αναμένεται για πολλοστή φορά να τον κυριέυσει, καθώς βρίσκεται πολύ χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και μεσοβδόμαδα ο Αλεξανδρής άφησε αιχμές προς πάσα κατεύθυνση. Ο Γηραιός καλέιται να κάνει υπέρβαση στο Ιβανόφειο και με τον κόσμο του παρόντα να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα. Κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο,απέναντι σε μία ομάδα με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ, ξεκούραστη μετά από ρεπό και με μεγαλύτερους στόχους. Αν δεν υποτιμήσει την βαριά φανέλα των Μπλε, η Κύμη με σαφώς πιο γεμάτο ρόστερ και περισσότερες λύσεις θα φύγει νικήτρια.

ΔΟΥΚΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ 2 1,50 (στον Stoiximan)

Και εδώ έχουμε άλλη μία αναμέτρηση στις επιλογές μας από την Α2. Ο Εθνικός αν παίξει στοιχειωδώς σοβάρα θα περάσει εύκολο απόγευμα απέναντι σε έναν Δούκα που δεν έχει έδρα ούτε ένθερμο κοινό, παράλληλα θα είναι και άδειο λόγω τιμωρίας και παλεύει με νύχια και με δόντια για την αποφυγή των πλέι -άουτ. Προέρχεται ο Δούκας από άσχημη ήττα στο Μετς απέναντι στο Παγκράτι και η ψυχολογία του είναι στα τάρταρα. Οι Πειραιώτες είναι σαφώς ανώτεροι σαν ομάδα και θέλουν να βρεθούν στα πλέι-οφ και στην κατάληψη μίας θέσης υψηλής στον βαθμολογικό πίνακα.

ΓΙΟΥΒΕ - ΕΜΠΟΛΙ 1 + UNDER 3,5 1,91 (στον Stoiximan)

H ομάδα του Αλέγκρι συνεχίζει να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής και να έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση τίτλου, καθώς η διαφορά με την Νάπολι συνεχίζει να είναι στους 3 βαθμούς. Προέρχεται από ευρεία νίκη στο ντέρμπι κόντρα στην Τορίνο, συμπληρώνοντας 20
αγωνιστικές χωρίς να γευτεί την ήττα και διατηρώντας ανέπαφη την εστία της στα 14 από τα εν λόγω παιχνίδια. Οι Τοσκανοί πραγματοποιήσαν πολύ καλό πρώτο γύρο, απέκτησαν την απαραίτητη διαφορά από τις θέσεις του υποβιβασμού και δείχνουν να τα έχουν παρατήσει στον δεύτερο γύρο. Είναι χαρακτηριστικό πως παραμένουν 11 αγώνες μακριά από νικηφόρο αποτέλεσμα και εδώ και αρκετούς μήνες παίζουν σταθερά άσχημα, με τα ρεπορτάζ να μιλάνε για πολύ άσχημη ανάπτυξη αλλά και πρόβλημα στο σκοράρισμα. Η Γιούβε θα κερδίσει και τελευταία παίζει όσο χρειάζεται για να κατακτήσει το τρίποντο. Θα αποφύγω το απλό στάνταρ της νίκης της και θα το συνδυάσω με τα γκολ,με το 3,5 χάντικαπ να κρίνεται ικανοποιητικό.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΤΟΤΕΝΑΜ Χ2 3,50 / 3,20 (στον Stoiximan)

Πρέπει να δώσει απαντήσεις σήμερα η Τότεναμ κατά πόσο ''ψήλωσε'' σαν ομάδα και κατά πόσο είναι ικανή να διεκδικήσει μέχρι τελευταίας αγωνιστικής το πρωτάθλημα. Η Λίβερπουλ προέρχεται από ήττα απέναντι στην Σαουθάμπτον με 3-2, σε έναν αγώνα με πικρή τροπή αφού ήρθε με ανατροπή. Η Λίβερπουλ δεν εκμεταλλεύεται για άλλη μία χρονιά το Άνφιλντ και έχει κερδίσει μόλις 5 φορές μπροστά στο κοινό της σε σύνολο 13 αγώνων,ενώ πιο σημαντικό δείχνει να έιναι το μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το Γιουρόπα κόντρα στην παλιά ομάδα του Κλοπ την Ντόρτμουντ. Η Τότεναμ τα πάει εξαιρετικά εκτός έδρας και συνεχίζει να έχει πολύ καλό μομέντουμ. Δείχνει να πιστεύει στην κατάκτηση της Κούπας και θέλει να μεταφέρει αύριο την πίεση στην Λέστερ. Εκτιμώ πως έχει τα φόντα στην χειρότερη περίπτωση να μην χάσει.

ΓΚΡΟΝΤΙΝΓΚ - ΣΤΟΥΡΜ 1Χ 3,35 / 3,35 (στον Stoiximan)

Η Γκρόντινγκ μπορεί να έχει να γευτεί την χαρά της νίκης 10 αγωνιστικές, όμως το εν λόγω παιχνίδι είναι από αυτά που πρέπει να το χτυπήσει και να αποκομίσει όφελος αν θέλει να παραμείνει στην Κατηγορία. Η Στουρμ βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση και έχει σκοράρει μόλις 2 φορές στα τελευταία 7 παιχνίδια που έχει δώσει, ενώ σήμερα θα παραταχθεί και με σοβαρές απουσίες. Το κίνητρο είναι με το μέρος των γηπεδούχων, οι οποίοι περιμένω να μπουν δυνατά και να αποσπάσουν κάτι καλό κόντρα σε μία ντεφορμέ φιλοξενούμενη.

του Γιώργου Γεράνιου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags