Facebook Pixel Μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟΚ!
| 2016-04-02 17:18:00

Μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟΚ!

Μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟΚ!

Με μία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, με τον Βλάνταν Ίβιτς να μετράει μία επιστροφή σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Ο Παναγιώτης Γλύκος επέστρεψε στην αποστολή για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα του Europa League με την Ντόρτμουντ, με τον Έλληνα γκολκίπερ να αφήνει πλέον πίσω του το δύσκολο διάστημα που προηγήθηκε.

Αντίθετα, ο Βλάνταν Ίβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπερμπάτοφ, Κωνσταντινίδη, Μυστακίδη, Ζάιρο και Μακ για το αυριανό παιχνίδι, ενώ εκτός έμειναν και οι Τσίμιροτ και Χατζηισαΐας, οι οποίοι σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση θα επιστρέψουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων από τη Δευτέρα.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της προπόνησης ήταν και πάλι επικεντρωμένο στην τακτική και στη συνολική λειτουργία της ομάδας σε επίθεση και άμυνα, ενώ περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας και δουλειά στις στημένες φάσεις.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Βελλίδη, Γλύκο, Βίτορ, Τζαβέλλα, Μαλεζά, Λέοβατς, Κοροβέση, Σκόνδρα, Κίτσιου, Χαρίση, Κάτσε, Τζιόλη, Γκολάσα, Αντόνις, Πέλκα, Ροντρίγκες, Αθανασιάδη και Κούστα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags