Facebook Pixel Παναθηναϊκή... αποστολή με εκπλήξεις!
| 2016-04-02 19:59:00

Παναθηναϊκή... αποστολή με εκπλήξεις!

Παναθηναϊκή... αποστολή με εκπλήξεις!

Ο Αντρέα Στραματσόνι άφησε εκτός 20άδας για τον αγώνα με τη Βέροια στη Λεωφόρο τον Λουκ Στιλ, όπως και τους Εσιέν, Πράνιτς και Π.Βλαχοδήμο!

Οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν την ομάδα της Ημαθίας στη Λεωφόρο την Κυριακή (03/04) στις 19:00 και έχουν αρκετές απουσίες. Εκτός των τιμωρημένων Μπεργκ και Βιγιαφάνιες, ο Στραματσόνι δεν υπολογίζει τους Κουτρουμπή και Μολέδο, με τον πρώτο να ταλαιπωρείται από ίωση και τον δεύτερο να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα μετά τον τραυματισμό που είχε στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

Πέρα, όμως, από τις υποχρεωτικές απουσίες ο «Στράμα» έχει επιλέξει να αφήσει εκτός αποστολής κι άλλους παίκτες του. Όπως ο Λουκ Στιλ, ο Μάικλ Εσιέν, ο Ντάνιελ Πράνιτς, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος αλλά και ο Διαμαντής Χουχούμης. Μετά την προπόνηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο Κορωπί, ο Ιταλός έκανε γνωστή την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Βέροια.

Η αποστολή: Κότσαρης, Γιαννακόπουλος, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Κλωναρίδης, Πέτριτς, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Σάντσεθ, Μέστο, Μπουμάλ, Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Αμπέντ και Λέτο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags